Selektor Španije na jedinstven način predstavlja ekipu i uvijek napravi nekoliko iznenađenja

Moreno odabrao 24 igrača

Selektor Španije na jedinstven način predstavlja ekipu i uvijek napravi nekoliko iznenađenja

M. Šljivak

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Robert Moreno objavio je spisak igrača za predstojeće utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Norveške i Švedske.

Selektor Crvene furije je kao i uvijek na veoma zanimljiv način predstavio spisak. Čitao ga je sa TV ekrana na kojem su se pojavljivala imena, a na novom popisu je nekoliko novih imena.

Mjesto u timu našli su Reguilon, Pau Torres i Gerard Moreno, a nakon dužeg vremena tu su ponovo Raul Albiol i Luis Alberto.

Španski selektor je odabrao ovaj tim:

De Gea (Manchester United), Rodri (Manchester City), Ceballos (Arsenal), Kepa (Chelsea), Jesús Navas (Sevilla), Reguilón (Sevilla), Albiol (Villarreal), Pau Torres (Villarreal), Cazorla (Villarreal), Gerard Moreno (Villarreal), Bernat (PSG), Busquets (Barcelona), Llorente (Real Sociedad), Íñigo Martínez (Athletic de Bilbao), Pau López (Roma), Luis Alberto (Lazio), Thiago (Bayern Munich), Sergio Ramos (Real Madrid), Carvajal (Real Madrid), Saúl (Atlético Madrid), Fabián (Napoli) i Rodrigo (Valencia).

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Španci 12. oktobra igraju protiv Norveške, a tri dana kasnije idu na novo gostovanje i to Švedskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti