Selektor Ukrajine: Već razmišljam o BiH

Ukrajinci žele ovjeriti trijumf nad Finskom

Selektor Ukrajine: Već razmišljam o BiH

E. Škorić

Selektor ukrajinske reprezentacije Oleksandar Petrakov komentarisao je pobjedu njegovih igrača nad Finskom (2:1).

Ukrajinci su na gostovanju kod Finske ostvarili važnu pobjedu, a u utorak navečer ugostit će Bosnu i Hercegovinu u meču koji bi mogao mnogo toga da otkrije kada je u pitanju borba za drugo mjesto i plasman u baraž.

"Već razmišljam o Bosni. Ova pobjeda neće ništa značiti ako ne pobijedimo BiH. Oni su danas pobijedili Kazahstan, a ja već mislim samo na sljedećeg protivnika", rekao je Petrakov.

Osvrnuo se i na gol koji je postigao Andrey Yarmolenko.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Naravno, bilo je neočekivano da Yarmolenko zabije gol desnom nogom. Povukao je danas, bio je pravi vođa tima. Sve super. Dečki vole nogomet koji želim da gledam, ali ovaj nogomet je jako energetski intenzivan. Cijelu utakmicu su pravili pritisak nad Fincima i bili bolji", dodao je Petrakov.

Duel Ukrajine i BiH igra se u utorak od 20:45 sati. Podsjetimo da bh. reprezentaciji trebaju dvije pobjede u preostala tri meča za plasman u baraž.

Top Komentari

kaskada24
Ne sikirajte se, biti ćete drugi i otići u baraž, iako je to gorka istina..
1 14
Tz_Niko75
Sto Dzeku me odmori malo?
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije