Nakon utakmice nastala je fotografija za pamćenje Selima Žune

Slavlje s djevojkom

Nakon utakmice nastala je fotografija za pamćenje Selima Žune

Midhat Šljivak

Selim Žuna (22) je među najzaslužnijim igračima što će NK Čelik naredne sezone igrati Prvu ligu Federacije BiH, a nakon večerašnje pobjede nad Klisom nastala je i njegova fotografija za pamćenje.

Selim Žuna igra odličan fudbal u dresu Čelika. Ovaj 22-godišnji fudbaler među najzaslužnijim je za plasman zeničkog velikana u Prvu ligu Federacije.

On je zabio iz slobodnjaka za 1:1 u prvom meču, a i večeras je postigao jedan od tri pogotka svog tima u pobjedi nad Klisom od 3:0.

Odmah po završetku utakmice nastala je fotografija za pamćenje. Žuna je odmah pritrčao u zagrljaj svojoj djevojci koja je nestrpljivo čekala pored terena.

Oglasi

Zagrljaj i poljubac su bili neizbježni i ova fotografija zauvijek će ostati upamćenja kod ovog fudbalera.

Noć u Zenici je tek počela

NK Čelik iza sebe ima nekoliko teških godina. Ekipa je nakon ispadanja iz Premijer lige BiH krenula s dna, ali se godinu za godinom prave velike stvari i zenički velikan se polako vraća na veliku scenu.

Večeras je izboren plasman u Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine. Klis je na Bilinom polju bio nemoćan i poražen je s 3:0. Dva gola postigao je Karalić, a jedan Žuna.

Atmosfera je bila spektakularna. Oko 10.000 navijača došlo je da pomogne timu i s tribina su stvarali veliku buku koja je njihovim fudbalerima itekako pomogla.

Nakon utakmice nastalo je veliko slavlje. Proslavili su fudbaleri na terenu, navijači na tribinama, a zatim su skupa krenuli u jedan glas.

Čelik je napravio veliki rezultat. Sigurno je da će njihovim dolaskom u Prvu ligu Federacije ovo takmičenje dobiti nogo, posebno kada je u pitanju navijački dio.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na Bilinom polju definitivno će uvijek biti fenomenalna atmosfera, a navijači Čelika su i večeras pokazali koliko volje svoj tim.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi