Olimpik slavio u derbiju na Otoci

Selimović: Čestitam svojim igračima, zadovoljan sam prvim poluvremenom

S. Mlaćo

Olimpik se vratio na treće mjesto Prve lige FBiH. Vukovi sa Otoke danas su lakše od očekivanog savladali Jedinstvo 2:0.

Sve je riješeno već u prvom poluvremenu kada su mrežu gostiju zatresli Uzelac i Osmanović, te je bilo jasno da tri boda ostaju u Sarajevu. Esad Selimović, šef struke Olimpika, mogao je biti zadovoljan nakon meča.

"Nije baš bilo lako. Zadovoljan sam prvim poluvremenom, nismo realizovali sve šanse, ali zasluženo slavili. Drugo poluvrijeme smo igrali malo zatvorenije, pokušavali na kontru, međutim ostalo je 2:0", kazao je Selimović.

Olimpik ima jedan cilj - plasman u Premijer ligu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"U nogometu se nikad ne zna. Ja da kažem da ćemo ući u Premijer ligu, to je nezahvalno, Ipak, pred nama su utakmicu i trebamo da se borimo te tako pokušamo izboriti cilj", dodao je Selimović.

U narednom kolu Olimpik će u goste TOŠK-u iz Tešnja.

Top Komentari

starmac
Idemo RODENI pokazat ovom olosu koje bolji i ko ce u Premier ligu.
12 8
starmac
Samo se nadaj.Dzaba ti pare!
9 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi