Pidro i Cvijanović složno pred Kostariku: Nadamo se debiju!

Dvojac iz Premijer lige BiH

Pidro i Cvijanović složno pred Kostariku: Nadamo se debiju!

S. Grebović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će između dvije kvalifikacione utakmice za plasman na SP u prijateljskom meču snagu odmjeriti sa selekcijom Kostarike u Zenici.

Ova će utakmica selektoru Ivaylu Petevu poslužiti da bolje upozna neke igrače, te da priliku dobiju oni iz drugog plana.

Jedni od njih su Selmir Pidro i Obren Cvijanović, dva novopečena reprezentativca koja dolaze iz Premijer lige BiH.

"Utisci su odlični. Ovo je za mene veliki uspjeh, igram u životnoj formi.  Postigao sam 11 golova u 20 utakmica, tako da spreman očekujem ovu utakmicu. Na selektoru je da li će mi dati šansu, a ja se iskreno nadam da ću pokazati zašto sam pozvan" rekao je napadač Veleža.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Selmir Pidro također nije krio svoje oduševljenje pozivom u reprezentaciju.

"Ovo je ostvarenje dječačkog sna. Daću sve od sebe da opravdam poziv. Neke igrače poznajem od ranije i drago mi je što sam među njima. Sigurno da se nadam nekoj minutaži i daću sve od sebe da je opravdam", kratko je prokomentarisao igrač Sarajeva.

Top Komentari

mirza24
BILI SMO 25 NA FIFA RANG LISTI A SAD 58 I AKO OVAKO NASTAVE SA OVIM POZIVIMA IGRACA IDEMO IZVAN TOP 100
8 4
velez mo
Cvija majstore,akobogda u buducnosti da budes prvi špic reprezentacije.MUSVDG
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi