"Bomba" za kraj prijelaznog roka u Tešnju - Semir Kerla novi igrač TOŠK-a!
FOTO: NK TOŠK

Veliko ime u Prvoj ligi FBiH

"Bomba" za kraj prijelaznog roka u Tešnju - Semir Kerla novi igrač TOŠK-a! · Zvanično

Esmer Oštraković

Fudbaleri TOŠK-a iz Tešnja u nedjelju su u generalci slavili protiv Bratstva u Gračanici i tako na najbolji način pokazali da su spremni da se bore za opstanak u Prvoj ligi FBiH.

Nakon dosta loše prve polusezone čelnici TOŠK-a napravili su konkretne poteze kada je riječ o dovođenju pojačanja, te žele što prije osigurati opstanak u ligi.

Veliki "bum" bio je dolazak Hamze Gasala iz Željezničara u TOŠK i navijači ovog kluba bili su presretni.

Ipak, za kraj su čelnici TOŠK-a ostavili pravu "bombu", a radi se o Semiru Kerli.

"Za kraj prijelaznog roka predstavljamo vam veliko pojačanje našeg kluba za proljetni dio sezone Prve lige FBiH. Trofejni igrač sletio na "Luke", i u nastavku sezone će braniti braniti boje TOŠK-a!!!

Oglasi

NK TOŠK Tešanj obavještava javnost da je postignut dogovor sa igračem Semir Kerla, koji će tako postati novi igrač našeg kluba. Ugovor je potpisan danas u klupskim prostorijama u prisustvu predsjednika NK TOŠK gospodina Edina Mujčića.

Semir je rođen 26. septembra 1987. godine, igra na poziciji štopera, a u naš klub stiže iz ekipe FC Doxa Katokopias(Kipar). Semir je dobro poznato ime u bosanskohercegovačkom fudbalu, a u svojoj bogatoj karijeri još je nastupao i za FC Panserraikos(Grčka), MŠK Žilina(Slovačka), FC Žalgiris Vilnius(Litvanija) , FK Sūduva Marijampolė (Litvanija), FC irtysh Pavlodar(Kazakhstan), FK Željezničar Sarajevo. Semir je u svojoj karijeri osvojio veliki broj trofeja, te odigrao mnoštvo velikih utakmica i nema sumnje da će svojim iskustvom predstavljati veliko pojačanje za naš klub.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Semiru želimo dobrodošlicu u naš grad i klub, te mnogo sreće i uspjeha u dresu našeg TOŠK-a", stoji u objavi TOŠK-a.

Drugi dio sezone ekipa TOŠK-a otvara na svom terenu, a njihov protivnik je ekipa Budućnosti iz Banovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi