Suprugin komentar je sve rekao: Odbrojavaju se posljednji dani desetogodišnje ere

Lulić odlazi iz Lazija

Suprugin komentar je sve rekao: Odbrojavaju se posljednji dani desetogodišnje ere

Admin Čaušević

Senad Lulić će u nedjelju vrlo vjerovatno po posljednji put obući dres Lazija kada će rimska ekipa biti gost Sassuolu. 

Lulić je u redove Lazija stigao prije 10 godina, a nikad nije bio bliže odlasku iz italijanske prijestolnice. Potvrđuje to i komentar njegove supruge.

Iza legendarnog bh. reprezentatvica je veoma teška godina zbog ozbiljnih problema sa zglobom, a na teren se vratio u januaru.

Kako sada stvari stoje od naredne sezone će igrati u dresu nekog drugog kluba. Barem se toda zaključiti po reakciji Sandre Lulić.

"Nema se šta obnoviti kada mu nije predloženo produženjeu ugovora", odgovorila je Lulićeva supruga na pitanje jednog navijača da li je iskusni bočni fudbaler dobio ponudu za novi ugovor.

Iskusnog 35-godišnjaka Simone Inzaghi je u drugom dijelu sezone koristio na 19 mečeva i to uglavnom s klupe, a naš fudbaler nije imao neki učinak u tom periodu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ranije se spominjalo da će se Lulić vratiti u Švicarsku gdje je proveo dobar dio karijere, međutim ime novog kluba se još uvijek ne nazire.

Lulić je član Lazija od 2011. godine. U međuvremenu je osvojio dva Kupa i dva Superkupa Italije. Svojim golom u finalu Kupa Italije 26. maja 2013. godine protiv Rome zauvijek je ušao u historiju Nebeskoplavih.

Top Komentari

Geneve
Sjecam se prve utakmice u dresu Lazija, tako je smotano izgledao, nije znao pasa sastaviti, mislio sam da ce brzo nazad u Svicarsku, al covjek upornoscu postade legenda Lazija, svaka cast majstore.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti