25

Komentari (25)

Kakaks
Ziv bio ,samo jako !
Kakaks
Puna podrška !
Malac
Opet zeljovci ovde hihihi
Zgembo1990
Znači pored toliko trenera, uzmu Rožmana i Ibričića za direktora. Pa u Domžalama ništa nisu napravili. U rijeci osvojio 2.mjesto i to je to. Pitajte igrače koje je Rožnan trenirao, trening katastrofa, sa igračima rijetko priča, ljigavac. To su mi rekli igrači koji su igrali pod njim u HNK Rijeka. A o Ibričiću da ne pričam. Kažu bio dobar igrač. Pa kakve to veze ima sa funkcijom sportskog direktora. Nego, talovi talovi....još platili za njih. Bačena lova. Koliko Sarajevo love troši, trebali bi biti 20 bodova ispred 2.mjesta. ali džaba kad amateri vode klub.
CAGE55
Vama niko ne valja,da dode Murinjo rekli bi sta znam ovaj papak sto ce nam...
iznogood
Da li bi ti vise volio da si glup ili da bogdom nisi? Svakakvih sam se gluposti nacitao al ti si nenad****vi glupson
Zgembo1990
Strpi se, pa pročitaj ovo što sam napisao na proljeće. Pa ćeš vidjeti da si ti glupson na kvadrat
PRESEDAN
Štrumpfu ćelavi
papagaj
U jednom restoranu u Sarajevu sjesio sam sa Senijadom kaze ovim rijecima, najviše mi je žao što nisam stigao odigrati bar koju utakmicu za Želju, vi ste najbolji tim u BIH
Bit će da je pjan bio kad je to rekao.
Ende
Pojedosta muda vi iz pomozi.ba
papagaj
@Ende dajem im 6 kola plafon, živi bili pa vidjeli
Culer
Jesi li mu ga pofamflao? Možda je na to mislio.
rabodimis
Kosjenka, daj nam dvije pive i reci bogati muzici malo tise - Znam ja, dusevan covjek, ne da on da ga se daraci.. I ode u Sarajevo.. Crnjak pravi.. XD Ja ga sutradan sreo, pitam sta to pricas Senaide ? Ma kaze pijan da si bio, kaze da u zivotu nije vidjeo veci plac i vece suze nego tu noc.. Ja ga kaze tjesim a on mi ukrade 350 KM iz novcanika, al kaze nije meni do para dao bi ja njemu i 700 KM samo da mi ne place i ne cvili vise.. Kaze zgadili su mi se tu noc ko niko u zivotu, nisam kaze imao u planu da radim u BiH-a al bice mi zadovoljstvo da njih jbem.. Majku im mitomanski.. Ovim rijecima covjek prica, nebi vjerovao..
Malac
Nek si ti sjesio
user1675926959
Ismir Mirvić jedan je od nas 1921 ????
Uranija
Kme kme mitomane
Ende
Puce cir u pomozi.bs
Realist
Braaavooooo. Bravo to se traži, još jedan trener i direktor koji više pričaju o Mivriću nego o ekipi, a Mivric priča o svemu osim o tome odakle mu pare.
19Blue21
Ne priča se ni o tome kako će mu se pare vratiti, a jednog dana hoce. 22 miliona otvoren racun sa rokom povrata sredstava. Jel vi pitari stvarno kontate da neko milione tek tako poklanja? Spominjaćete vi Mirviću familiju za koju godinu
Ende
Bas ti krivo, bas ti kriiivo... imate i vi otvoren racun u pomozi.ba hahahha
Culer
22 miliona *****a, đe si ekonomista, šta ima? Bolje vam je gledajte kako vodu platiti fukaro. Ide zemljište na prodaju uskoro.
rabodimis
@Realist @19Blue21 Samo vi fino otplacite.. Ovo je samo prvih par godina, kasnije se naviknete.. ;)
Sida
Gdje je vase zemljiste?
Ajax11
Dobro zeljovac , idemo raditi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.