Senzacija u Crvenoj zvezdi: Veliko ime na trenerskoj klupi

Odlazi Vladan Milojević

Senzacija u Crvenoj zvezdi: Veliko ime na trenerskoj klupi

Rukovodstvo Crvene zvezde spremilo je pravu senzaciju ukoliko klub iz Ljutice Bogdana napusti Vladan Milojević.

U proteklom periodu "crveno-bijeli" su pod Milojevićevim vodstvom ostvarili odlične rezultate, ali u međuvremenu je došlo do zasićenja i svakim danom se očekuje da 49-godišnji stručnjak postane bivši.

Na ovakav scenarij u Crvenoj zvezdi su više nego spremni s obzirom da, ukoliko je vjerovati pisanju medija u Srbiji, već imaju spremno rješenje ukoliko Milojević odstupi s trenerske pozicije.

U proteklom periodu se nekoliko imena dovodilo u vezu s Crvenom zvezdom, ali na kraju novi trener će postati legendarni srbijanski fudbaler Dejan Stanković koji je karijeru počeo upravo na Marakani.

"Oko 23 časa Dejan Stanković prihvatio je poziv Crvene zvezde i postao novi trener", tvrdi tamošnji Blic.

Stankoviću će to biti prvi samostalni trenerski posao u karijeri. U posljednje vrijeme je, pored na UEFA-inoj licenci, radio na formiranju mladih fudbalera organizirajući fudbalski kamp koji okuplja djecu sa naših prostora i uči ih ljepoti sporta na travnatom tepihu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Također, bio je angažovan i u UEFA-i kao savjetnik Aleksandra Čeferina. 

Top Komentari

Chepich
Ne razumijem sta je ovdje senzacija? Nisu Kloppa doveli, nego Stankovića koji nikad nikog nije trenirao u zivotu. To sto je bio fudbalercina ne znaci nista.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti