Mbappe nije htio u Real, ali ima onih koji će rado put Madrida: Kraljevi 'bacili oko' na zvijezdu
Foto - Instagram

Gnabry želja Reala

Mbappe nije htio u Real, ali ima onih koji će rado put Madrida: Kraljevi 'bacili oko' na zvijezdu

M. Šljivak

Madridski Real nije uspio u svoje redove dovesti Kyliana Mbappea.

Nakon višemjesečne sage 23-godišnji fudbaler je odlučio ostati u PSG-u s kojim je potpisao novi trogodišnji ugovor po kojem će postati najplaćeniji fudbaler svijeta.

Za Real je Mbappe istog trena postao prošlost. Rukovodstvo Kraljeva na čelu s iskusnim liscem Florentinom Perezom se odmah dalo u potragu za drugim igračima koji bi mogli pojačati tim, a kao novi igrač tima iz Madrida spominje se njemački reprezentativac Serge Gnabry.

Ovaj 26-godišnji fudbaler ima još godinu dana ugovora s Bayernom. Pregovori oko produžetka ne idu baš najbolje i Nijemac je spreman da napusti klub.

Real pokazuje ozbiljan interes za Gnabryja. Ipak, još uvijek nije kontaktirao Bayern oko potencijalnog transfera i za sada nema konkretnih koraka.

Oglasi

Prema navodima njemačkih medija šanse za ostanak i odlazak su 50-50. Gnabry čeka rasplet situacije u Minhenu i uskoro bi sve moglo biti poznato.

Serge Gnabry je za Bayern potpisao 2017. godine. Nakon godinu dana posudbe u Hoffenheimu vratio se u Minhen i pokazao je da je zaista čudesan fudbaler.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ukupno je ovaj krilni napadač za bavarskog velikana odigrao 171 meč i postigao je 63 gola.

Pored Bayerna i Hoffenheima reprezentativac Njemačke je igrao još za Werder, WBA i Arsenal.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Mbappe je htjeo u Real, samo oni nisu mogli platiti koliko mu je roditeljima zinula guza na pare, zato je prodao dupe za 300 miliona i ostao tu gdje i jeste mu mjesto.
2 0
user1653751078
Steta ako ode gnabry
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi