Nova utakmica vrijeme za novi komentar: Pustite teren, dresove i šta ja znam šta...
Foto: Instagram

Oglasio se Sergej Barbarez

Nova utakmica vrijeme za novi komentar: Pustite teren, dresove i šta ja znam šta...

E. Ganibegović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je odigrala samo 1:1 kod desetkovane Crne Gore u trećem kolu Lige nacija. 

Rezervista Luka Menalo donio je vodstvo našem timu u 61. minuti, da bi Marušić uz dosta sreće izjednačio u 77. za podjelu bodova.

Kako smo i navikli, da poslije svake utakmice svoj komentar na društvenim mrežama da Sergej Barbarez, tako je bilo i ovog puta.

Legendarni kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine oglasio se na Twitteru iznenadivši sve viješću da uopšte nije gledao utakmicu.

"Nego ovo, pustite teren, pustite dresove i šta ja znam šta. Nisam gledao utakmicu, kako je bilo?", upitao je Barbarez.

Sergej se naročito oglašava za vrijeme mandata selektora Ivayla Peteva koji ga je pobijedio u trci za tu poziciju početkom 2021. godine. 

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Podsjetimo, ono naredno što čeka našu selekciju jeste duel u Zenici protiv Finske u utorak, a preostale dvije utakmice na rasporedu su u trećoj trećini septembra kada dočekujemo Crnu Goru i gostujemo kod Rumunije.

Nakon tri odigrana kola naša selekcija se nalazi na prvom mjestu B3 grupe Lige nacija s pet bodova, Finska i Crna Gora imaju po četiri, dok je Rumunija posljednja s tri i definitivno je sve otvoreno. 

Top Komentari

Klackalica
Kakav glupan moronski. Sve ce unistit sto je u proslosti dobro napravio sa svojim moronakim komentarima
19 19
SeoRusilac
Barbarez troll
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi