Barbarez nakon što je odgledao prvih 45 minuta meča u Zenici: Majke mi, mogao sam i ja obuć' dres

Razočaran igrom Zmajeva

Barbarez nakon što je odgledao prvih 45 minuta meča u Zenici: Majke mi, mogao sam i ja obuć' dres

E. Škorić

Nekadašnji kapiten bh. nogometne reprezentacije Sergej Barbarez razočaran je igrom našeg tima protiv Kuvajta.

Izabranici Ivajla Peteva ugostili su Kuvajt u prijateljskom meču pred malobrojnom publikom u Zenici, ali zaista katatrofalnih 45 minuta je iza nas.

Potpuno blijedo izdanje Zmajeva, bez obzira što je Petev dao šansu igračima iz drugog plana i onima koji manje dobijaju šansu u zvaničnim utakmicama, odnosno utakmicama kvalifikacija.

Barbarez, koji je nekada s ponosom nosio kapitensku traku i dres našeg nacionalnog tima, kratkim je komentarom na Twitteru najbolje opisao igru bh. reprezentacije protiv Kuvajta.

"A majke mi, mogao sam i ja obuć' ovaj plavi dres!", napisao je Barbarez, očigledno razočaran i ljut na užasnu partiju igrača koji su danas istrčali na teren Bilinog polja.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ostaje nam da se nadamo da će u drugom dijelu igra biti bolja i da će Petev s određenim sugestijama, možda i promjenama ipak učiniti da se prekine crna serija bez pobjede koja traje već dvije godine.

Top Komentari

Greta
Sramota od igraca Cipetic,Loncar,Hajradinovic.
25 4
EmirEmir111
Barba dragi, sta si ocekivao od ove menadzerske postave.. Nalic i Civic donekle jedini koji zaslužuju ovdje sveti dres. Nasa prava postava je igrala protiv Francuske, nedaj Boze da su ovi klocegi igrali.
23 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi