Barbarez: Nisam se nametao, slao kandidature, pustite me da imam svoje snove

Objava na Instagramu

Barbarez: Nisam se nametao, slao kandidature, pustite me da imam svoje snove

A. Čaušević

Sergej Barbarez u posljednje vrijeme s bh. javnošću komunicira uglavnom putem društvene mreže Instagram.

Barbarez je među glavnim kandidatima da postane selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine. Posljednjih sedmica dosta je rečeno i napisano o legendi bh. fudbala pa je odlučio sam da se oglasi.

Bivši kapiten bh. reprezentacije je poručio da nikada neće biti nečiji čovjek, da ga ne zaniimaju tuđi interesi i da želi da ima svoje snove.

"Danima se moje ime provlači po medijima, i svi se sada osjećaju pozvanim da komentarišu mene i moje motive. I dalje ne želim da se uključujem u te medijske Ppriče, samo želim da svi još jednom znate da ja nisam i niti ću ikada biti nečiji čovjek osim svoj.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Nisam se nikome nametao, nisam slao kandidature i nisam nikome ništa radio iza leđa. Kada sam dobio poziv razgovarao sam čista srca i sa vizijom kako ja mogu raditi. Tuđi interesi me ne zanimaju, samo interesi Bosne i Hercegovine i reprezentacije. Samo me pustite da imam svoje snove", poručio je Barbarez.

Top Komentari

makelele
Bogami kad citas mnoge komentare, rekao bi insan da je BiH najmanje trostruki osvajač mundijala i dvostruki osvajac Eura, a ne jedna obična teferič reprezentacija... "nama treba trener sa iskustvom", "ne moze nas voditi neko ko nema pojma od trenerskog posla"... dosad su nas vodili sve iskusni treneri sa visegodisnjim iskustvom, a niko nije nista napravio osim Ćire Blaževića, čije je plodove na kraju ubrao Safet Susić... nama treba neko poput Barbareza, ako iko moze vratiti navijače da ponovno pocnu biti uz reprezentaciju to je naš legendarni Kapiten i covjek koji je ginuo za BiH dres... Barbarez je igrao Libera, stopera, napadaca sve... uvijek je bio general na terenu, a general ce biti i na klupi.
36 4
Ade1987
Legendo naša mi tebe nismo zaslužili ono što si ti za nas uradio to nikad niko neće a mi smo specifična država u svemu i ovi koji govore nema on iskustva to je 1% navijača a i oni te vole u to ne sumnjam, doći će i tvoji 5 minuta samo lagano.
24 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi