24

Komentari (24)

saju701
Al ga usra sad Jakirovicu bas do jaja.
user1626406138
Kako čovjek ispali Rijeku to je za Ginisa ovim je pokazo ko je i šta je
Adnanos
Bravo majstore!
plemic
sretno za jakira, uvjek si bio stručan, a na žalost i pohlepan. dinamu se smješi visok plasman i u prvenstvu i u europi.
E.Car
Tek sada će da budu jaki, EL će ih dugo gledati!!! Žao mi je zbog Rijeke @pero98 izdrži, para buši gdje burgija neće!!!!
pero98
E.Car, neću te uopće ni komentirat kao ni njega. Toliko od mene.
E.Car
@pero98 nema potrebe da komentiraš, bitno je da si komentarisao!!! Život nije fer!!!
pero98
Još ću dodat, ne zanimaš me ni ti ni on.
Frane
Čovjek vas je izvukao iz ponora i onda vi njemu nešto zamjerate. Od kluba s dna tablice i predmet sprdnje do play offa i niza pobjeda.
pero98
Frane namjerno necu nista pisat o njemu. Mi bi se izvukli iz ponora sa ili bez njega jer smo toliko organiziran i poslozen klub toliko da cemo i bez njega nastavit funkcionirat. Samo cu te pitat, kako bi ti reagirao da ti je Rendulic otisao tri dana uoci utakmice sa Islandanima?
pero98
I još nešto Frane, imali smo lagan ždrijeb u Europi do play off-a zahvaljujući statusu nositelja kojeg smo stekli igrajući skupine 4x i to protiv vrlo jakih protivnika. Zahvaljujući tome Rožman ima u CV-u da je igrao skupine Europa lige.
Frane
Pa bio bi jako ljut ali mu ne bi zamjerio i bio bi zahvalan za ono što je napravio, naravno njegov doprinos je bio puno manji nego Jakirov i kod nas i kod vas.
E.Car
@pero98 ne drobi, krivo ti je u očima ti se vidi!!! Nek pobijedi sport i moj Željo!!! Odlaskom Jakira polahko ćemo dostići Zrinju ali sa njim nisu bili normalni!!! Rendulic samo kupi plodove njegovog rada!!!!
pero98
Ja na njega više neću trošit riječi, on me više ne zanima, on je prošlost, više uspjeha su Slovenci i Tomić imali u Rijeci od njega, za Keka se dan danas govori sa poštovanjem. Namjerno sam te pitao jer ste vi imali povijesnu šansu koju ste iskoristili u Europi. Kao što me zanima ni direktor Arisa iz Soluna koji je radio kod nas "uspješno" prošle godine koju si napomenuo.
pero98
E.Car, ne zanima me više, imali smo i boljih i većih trenera od njega. On je prošlost Rijeke postao danas. Za mene je tu početak i kraj priče.
E.Car
Daj ba @pero98 kad vas je preuzeo bili ste na samom dnu a sa njim najuspješnija ekipa proljetnog dijela!!! Bolji od Dinama, to nije ni jedan vas trener dugo uspio!!! Ja ga ne volim u protivničkoj ekipi!!!
pero98
Procitaj moj prosli odgovor tebi. Necu se ponavljat niti bavit vise njime.
user1665931807
Neki dan priča da zbog ugovora sa Rijekom nije želio poziciju selektora reprezentacije BiH,
E.Car
Pa platio Dinamo ono što mi nismo mogli!!!
atomskimrav
Zna kakva se sranja kod nas desavaju. Da je politika u sportu, sto da njemu Vico kroji kapu frajer dva puta u zivotu sutno loptu(pojednom lijevom i desnom nogom).
user1665931807
E to je tačno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.