44

Komentari (44)

2323
Neka au zato pozvali Vucinog Jovu Lukica snagatora koji je zabio 2 gola..on je jak.brz..
Deepy
Za Peteva sam od pocetka tvrdio da je neznalica i dzeparos. Ko vise da u dzep njegov igrac ce igrat. A za ovo neznalica je poznata stvar. Gdje god da je dosao napravio je los rezultat i otjeran je. Bezveznjak koji moze dobiti samo mjesto u BiH yrenutno jer imamo tokmake u savezu.
Malmi_Suomi
A zašto nije pozvan Bilbija-:))))
Toniche
Petev još jedan pijun.. Nek je on koliko 4 igraca iz Borca stavio haha da nema sudije ti igraci bi ispali u drugu ligu.. I on te panjeve poziva.. Bilbija nije inzernacionalni majstor i igracina ali za ove panjeve koji su sada pozvani on je Maradona..
muamer1234
Nista nije puno pogrijesio s ovom izjavom te se ogradio da trazi drugi profil igraca
pogba69
Ma ko ga jede nije Messi zdapi mu materina
Zaccheroni
Kamen krs i maslina tu ostaje Bilbija
struja
Ma covjek proba s mladim da planira buducnost;Bilbija ima 32 kuke I?Bil bi ti dodzi na trening,raja zna najbolje
Realist
Pa je zato tu Krpic. On je dva mjeseca mlađi od Nemanje
struja
Krpic treba zbog visine,korneri ovo o...hha.
MedjedMomo
Ne pije ti vode ta izjava za kornere, Bilbija dao više golova glavom ove sezone nego Krpic( i ovako veliko poštovanje al da je malo čišći u glavi bio imali bi još jednog Džeku) i glavom i nogom u zadnje tri godine.
Defensor81
E moj sergej sramota je da ti nosiš to mostarsko staro prezime, stidi se
lalinjo
Stidi se i srami ti sa takvim komentarom,Jakir je čovjek na mjestu i pošten prema svima,eto pitaj sve trenere u PL kakvo imaju mišljenje o njemu ili npr. Barbareza,pišeš tu kojekakve gluposti samo da provociraš.
bahlje
Da je pozvao momke do 20 god pa u redu , a on pozvao "najbolje" igrače lige , a nije najboljeg strijelca te iste lige , katastrofa ...
Comandini
S tom ekipom naspram ovakvih rivala bi i ja bio prvak Jaky. Ti da si trener nebi te Maribor nogirao nego se zahvali svaki dan Sulenti sto ti je pruzio priliku da radis s takvim igracima jer ti ni Gorica vise ne zeli nazad radi talova sa men. Jurkic i Stjepanovic. Bilbija je imao jaku karijeru, ako je BH jaka liga onda jeste. ****o bal. majku Bogiju i to je sportista jel? Peteva ne opravdavam al ti si se nasao da selektoru komentarises izbor. To njje kolegijalno i korektno.
bk123
jesi li ozbiljan s ovim komentarom ili se ha****vaš...
Ekspert
Štiti svog igrača sa argumentima. Trpa i igra nogomet života. Kakva kolegijalnost prema Petevu? Ne zaslužuje Petev to. A od ove ekipe koju je pozvao, sa ova tri pozvana igrača u svom sastavu, je Zrinjski jači. Postavlja se pitanje i smisla ove utakmice. Obrukat ćemo se
Comandini
Nisi upucen dobro. Bilbija je bio ranije reprezentativac BIH a njegov odnos na tadasnjim treninzima bio je sraman. Selektoru koji ga je pozvao tada na komandu da ubrza odgovorio je "Ovako je to radim lagano" i prehodao je veci dio treninga gdje su svi trcali i nametali se. Uz to imam za dodati da Ni jedan nacionalista bilo koje vjeroispovijesti ne moze predstavljati Bosnu i Hercegovinu. Tacka.
Ekspert
Mogao je Ognjen Vranješ. Bježi. Kad je bio pozivan? Bio je u mladoj.
Comandini
Januar 2018 s Amerikom. Bilbija igrao a Robi nas trenirao. Covjek je bio ogorcen nezalaganjem Bilbije. Ne zanima me ni Jakir ni Petev vec govorim samo o Nemanji. A Ognjen je dobio sta je trazio. Nemanja se nikad javno nije izvinuo Bogiju.
lalinjo
Strašan ti je Maribor klub,ima više struja nego u rijeci Neretvi,kakav su klub samo govorio o tome kako su potrošili trenere poput Camonaresija,Rožmana,itd....mafijaški klub.....još ih je Jakir doveo do Evrope,jer nisu bili niti blizu kad je on došao,ali vidim da si ti neupućen u kompletnu priču,a pogotovo u Gorici i pišeš gluposti,mani se ćorava posla sa komentiranjem.
MedjedMomo
Hahahahhaha. De nemoj terapiju preskakati, i malo se dogovori sam sa sobom. Na početku sezone si se radovao kako se Zrinjski raspada sve neke anonimuse dovodi( a taj "nesposobni" kako ti nazva "Jaky" ih je doveo) a sad ispada da ima najbolju momčad pa bi i ti s njima gazio??? I šta nije kolegijalno i korektno? Sergej samo uputio kritiku Bilbiji da se mora više zalagati
Deepy
Komentar ti je na razini djeteta od 5 godina koje kaze da je njegov tata najjaci. Argumentirano pisi ili se ne blamiraj.
Ekspert
Petev je dao smiješno obrazloženje. Tu nešto dublje ima. Vice mu ne da. Da ga ne zovne u ovako šarenom sastavu. Pa jbt koji su kriteriji? Marijana Ćavara zove, 6 nastupa. Iz Borca 4 igrača. A za Nemanju sve možeš reći, ali da ne trči, ne bori se, je smiješno reći, makar indirektno. Čovjek gine, kliza, trči, bori se, gine. Pravi vođa.
saju701
Ako nam je Bilbija buducnost onda nema dalje.
SeoRusilac
Ne radi se ovdje o budućnosti nego o dvostrukim pravilima. Najbolji strijelac lige mora biti u širem kadru ako ništa.
Lukamarinsek
Buducnost nema veze sa ovim. Na ovom spisku Bilbija je morao da bude.
HBSC
Libero5
Treba zvati uvjek najbolje nema veze jel ima 35 ili 15 godina .
Adnanos
IceTrae
Kakav Bilbija I reprezentacija, moze samo igrat u ovoj smijesnoj ligi i u bangladesu. Propao ko zilet u koreji gdje je cak i prosjecni Mulic igracina.
IceTrae
Niko iz ove lige nije ni blizu reprezantacije. Izlevati Zvonu svaku utakmicu i suberta pa hajmo ga zvat. Sta je pokazao u Koreji?
Lukamarinsek
On je Messi za ove sto je pozvao.
bk123
armijacrvena svaka čast na realnom komentaru...na stranu rivalitet i sve ali ako je nešto bijelo onda je bijelo....Bilbija je morao biti pozvan u ovom trenutku, kad su se igrale kvalifikacije tu je isto mogao biti pozvan ali realno možda samo radi tog što je najbolji igrač lige, al teško da je mogao zaigrati jer ipak su tu igrači iz jačih liga i ekipa al o ovim nepozivanje Petev je potvrdio da im ne pravi spisak ili ne gleda našu ligu a a to je sramota kako god
bk123
icetrae kralju zar nisi upratio da su svi igrači iz naše lige...
Ekspert
Pa u ovom reprezentaciji za ovu utakmicu su samo igrači iz PLBiH, ako nisi upratio.? A tu je Nemanja po svemu prvi morao dobiti poziv.
Ekspert
Kralju...ja nigdje ne napisah da je Bilbija perspektivan, čovjeku je 32. godina, nego da je u ovoj situaciji MORAO biti pozvan.
BHFHZ
Hajd ne drp… kakav petev kakav jakir kogo boli sta njih dvojica pricaju i sta se prepucavaju pitanje kolko ce nam ameri zabiti …. I nima nigraju zvjezde al ce nas pregaziti … realno ovo sto je pozzvano nqokupljanje svaka cast izuzetcimq al tuzla city ima 5 puta bolji mladzi i bolji igraca od Nukica to je obicni coban i nikakv igrac zavrsice ki i taran onaj pomocni trener dva razreda osnovne skole i knnige od treceg nista vise … pored Nemanje bilbije koji je po svemu zasluzio za napad da konkurise ja bi pozvo i krpu radi visine i. Ista drugo ili drugog strelca al ljudi realno ima momqka koji ce odmarati iz mlade repke koji igraju dibro njima treba dati sansu .. al ovo vico i njegova ekipa kladionicara sve stima nista drugo tako nam je kako je kad se politika mjesa u sport sve ti jasno .. toliko al nemanja je trebo moro biti pozvat… nisam ljubitelj ni jedni. I drugi al sto je realno tako treba da bude
Deepy
A sta onda mozes reci za Krpica? Za koji god klub navijas potrebno ti je samo zrnce objektivnosti kad nesto pises.
zekka
Petev odlazi !!
GuiliDamou
Evo spakovao je stvari, ako jos jednom ponovis, ode 100%…
pjanke.sa
Ako Zekka dobije 15 lajkova reko Vico da ce ga smojeniti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.