15

Komentari (15)

King_Kenny
...6 mjeseci i povratak u BiH,nikakav trener,nece mu tamo stimati titule kao ovdje...
umzm12123
lalinjo
Samo sa tvojim komentarom da je nikakav trener potvrđuješ svoje neznanje od nogometu općenito,pa zato i dalje mlatiš kao otvoren prozor.
pero98
Plemic, hvala na lijepim rijecima. Sto si ocekivao? Rijeka je u zadnjih 10 god usla 4x u Europa ligu, igrala sa Sttutgartom, Lyonom, Sevillom, Feyernoordom, Milanom, Napolijem. Zrinjski moze jos 10 god biti prvak ali ce jos 100 god cekat skupine euro natjecanja.
umzm12123
Ti znas koliko cemo mi cekati jel,ajde punoglavac od****
lalinjo
Rijeka je financijski stabilan klub,ima odličnu infrastrukturu i sve u i oko kluba je stabilno,imaju 15-ak dobrih igrača koje je potrebno posložiti i to je to,Profa to bude posložio i bit će Rijeka dobra,za mene lično je uradio dobar potez,a vjerovatno i zaradio :))
pero98
Dobro došao Sergej i sretno. FF
Cocca87
e jest poletio glupan.....
plemic
akobogda završili u 2. ligi
pero98
Čuj plemić, imaš poruku iz Rijeke koja glasi ovako: Dao bog da vi završili na petom mjestu i ostanete bez Europe. Forza Fiume.
umzm12123
Pero sagni nam se,majku ****
pjanke.sa
Kad se lazni hevati svadjaju sa pravim hrvatima…
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti