Nedavno je "zakuhao" sa Sarrijem: Poznato je šta Lazio planira sa SMS-om

Reprezentativac Srbije

Nedavno je "zakuhao" sa Sarrijem: Poznato je šta Lazio planira sa SMS-om

Eldar Ganibegović

Srbijanski reprezentativac Sergej Milinković-Savić nedavno je bio izbačen iz prvog tima Lazija.

Kako su talijanski mediji tada prenijeli, glavni razlog ove odluke bili su loši odnosi s trenerom Maurizijom Sarrijem, koji se požalio čak i čelnicima rimskog kluba.

SMS nije trebao nastupiti protiv Venezije, niti uopšte biti u protokolu, ali na kraju je odigrao svih 90 minuta i bio asistent za gol Luisa Alberta u pobjedi od 1:3 svog tima.

Mnogo se pisalo o tome šta će na kraju biti s njim, ali kao i obično, tresla se gora, a rodio se miš. Sergej će idalje ostati član Lazija, a sve je portugalskim medijima potvrdio njegov otac Nikola.

"Špekuleacije su prisutne i to uvijek. Predsjednik Lotito odlučio je da će Sergej ostati. On je također sretan u Laziju i želi da ostane", istakao je on.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S njegovim imenom povezivali su se neki veliki klubovi, u prvom redu PSG i Manchester United. Podsjetimo, 26-godišnjaku ugovor s Lazijom ističe na ljeto 2024. godine.

Ove sezone je popularni SMS odigrao 25 utakmica (Serie A i Evropska liga) i ima učinak od pet golova i šest asistencija.

Top Komentari

denimen9
Meni je SMS za Reala brt
1 2
irnes4
Lacio bez Sergeja ko Sari bez cigare ??
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi