Katastrofalne vijesti za Brazil
FOTO: EPA

Neymar je obavio detaljne preglede

Katastrofalne vijesti za Brazil

H. Zilić

Brazil je u prvoj utakmici Mundijala u grupi H savladao Srbiju sa 2:0 u utakmici u kojoj su dominirali i uputili čak 24 udarca prema golu Orlova, ali nakon meča stigle su loše vijesti.

U jednom duelu sa Milenkovićem povrijedio se Neymar.

Brazilska zvijezda je sa bolnom grimasom na licu dočekao kraj susreta, a pred ulazak u svlačionicu je skinuo kopačke i vidio natečen zglob.

Brazilac je odmah otišao na detaljnije preglede, a jutros su stigle loše informacije.

Neymar mora pauzirati najmanje sedam dana što znači da će propustiti naredna dva meča u grupnoj fazi protiv Kameruna i Švicarske.

Oglasi

Fudbaler PSG-a bi se Kariokama trebao pridružiti u nokaut fazi, međutim pitanje je u kakvom će stanju biti nakon ove nezgodne povrede?

Svakako početak Mundijala nije počeo za Brazil savršeno. Tri boda su tu, ali Neymar je zabrinuo sve.

Brazilski navijači na društvenim mrežama smatraju da je Milenković išao da namjerno povrijedi Brazilca, ali to nikako nije sportski i teško da bi jedan igrač baš tako reagovao na Svjetskom prvenstvu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Brazilci su prije prvenstva bili među najvećim favoritima za titulu, ali sa Neymarom i bez Neymara to svakako nije ista ekipa.

Sama njegova pojava na terenu puno znači Kariokama, tako da su sada svi sa pozitvnim mislima i vjerom da će Neymar biti potpuno spreman za nokaut fazu Mundijala.

Top Komentari

user1596891057
Ja vjerujem da im je bolje bez njega,e sad svako ima svoje mišljenje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi