Dao ogroman novac za najbolje mjesto u avionu, a onda je vidio koga mora da trpi do Katara

Aguero objavio video na Twitteru

Dao ogroman novac za najbolje mjesto u avionu, a onda je vidio koga mora da trpi do Katara

E. Čaušević

Sergio Aguero u Kataru će bodriti Argentinu kao navijač iako je sigurno do prije godinu dana sigurno vjerovao da će tamo ići kao igrač, ali sudbina je donijela neke stvari protiv kojih se nije mogao boriti. On je otputovao jutros za Katar, a na Twitteru pokazao je šta ga je dočekalo kada je ušao u avion.

Aguero je bio član reprezentacije Argentine prije godinu dana kada je ova selekcija osvojila titulu prvaka Južne Amerike, a ubrzo nakon toga potpisao je ugovor s Barcelonom i činilo se da sve ide kako treba.

Međutim, u katalonskom klubu je odigrao svega nekoliko utakmica i bio je primoran krajem prošle godine da objavi kraj igračke karijere jer su mu otkriveni problemi sa srcem.

Aguero se iznenada mogao povući s fudbalskog terena i sigurno da mu je itekako žao što kao igrač neće moći da brani čast Argentine na Svjetskom prvenstvu koje počinje za dva dana.

Ipak, Aguero je odlučio da otputuje za Katar gdje će pratiti utakmice svoje reprezentacije i biti u ulozi navijača što nije baš ono što je zamišljao do prije nekoliko mjeseci, ali to je najbolji dokaz da vam se život može preokrenuti u sekundi.

Bivši napadač Manchester Cityja jutros je krenuo put Katara i na Twitteru je objavio video iz aviona i pokazao je da mu neće biti nimalo lako izdržati toliki put u takvoj atmosferi.

Oglasi

Naime, avion koji putuje za Dohu je prepun navijača Brazila koji su počeli s pjesmom i prije nego što je avion poletio za Katar, a Aguero je odlučio zabilježiti dio atmosfere.

Njemu kao Argentincu sigurno nije jednostavno biti pored tolikih navijača ljutog rivala, ali na njegovu sreću on je u A klasi u avionu zbog čega ga niko od njih nije ni vidio da tu sjedi.

Međutim, Aguero je uspio da snimi djelić atmosfere u avionu i prođe nezapaženo, a sve to je objavio na Twitteru i na njegovom izrazu lica se vidjelo da nije baš presretan zbog takve situacije.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Argentinci su među glavnim favoritima za osvajanje zlatne medalje i to će biti posljednja prilika za Lionela Messija da dođe do ove titule koja mu jedino nedostaje u karijeri.

Gaučosi prvi meč na SP-u igraju 22. novembra protiv Saudijske Arabije, a četiri dana kasnije ih čeka meč protiv Meksika. Posljednji meč u grupnoj fazi igraju 30. novembra protiv Poljske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi