Bernardo Silva izabrao naredni klub, transfer slijedi već na ljeto

Iznenađujući posao

Bernardo Silva izabrao naredni klub, transfer slijedi već na ljeto

Admin Čaušević

Dok čeka odgovor Kyliana Mbappa Real Madrid radi na dovođenju još jednog vrhunskog fudbalera. 

Prema pisanju Calciomercata novi fudbaler Real na ljeto bi mogao postati Bernrdo Silva, fantastični ofanzivac Manchester Cityja.

Silva navodno ima veliku želju da obuće dres Los Blancosa te razmišlja o realizaciji transfera već na ljeto.

Sjajni Portugalac je i prošlog ljeta bio blizu odlaska sa Etihada, ali je na kraju ostao i stekao reputaciju jednog od najboljih igrača popularnih Građana.

Redove Manchester Cityja je pojačao prije pet godina kada je stigao iz Monaca za 50 miliona eura te se sasvim sigurno može reći da je opravdao uloženi novac.

Guardiola lično ga je prije nekoliko mjeseci poslij izabrao za najboljeg igrača svoje ekipe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Najbolji je. I u sezoni kada smo osvojili 98 bodova prije dvije ili tri godine, bio je najbolji. Uzmite snimke i pogledajte", govorio je Guardiola nakon majstorije Silve protiv Aston Ville.

Silva je ove sezone na učinku od 10 golova. Posljednju majstoriju izveo je prošle sedmice kada je "poklopio" jednu loptu i zatresao mrežu Sportinga. Nema sumnje da se radi o vrhunskom igraču.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Pa dobro, ovaj dečko je ambiziocan, i šteta da nikada ne osvoji Ligu Prvaka. Ako pređe u Real onda ima šanse.
3 4
Kiss
Predobar igrač, jedino ako dobiju prevelik novac od Reala onda ok ali ako su pametni ne bi ga trebali dati jer igra frajer pravo dobro na više pozicija
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi