Sergio Ramos bi mogao otići zbog 'sitnice': Novac nije problem, ali dužina ugovora jeste
Foto - EPA

Šta će biti sa Ramosom?

Sergio Ramos bi mogao otići zbog 'sitnice': Novac nije problem, ali dužina ugovora jeste

M. Šljivak

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos (34) nije ni blizu produžetka saradnje sa klubom.

Iskusni defanzivac je slobodan igrač na kraju sezone i ovog januara može pregovarati sa drugim ekipama, a po svemu sudeći to će i učiniti.

Florentino Perez je izašao sa ponudom pred Ramosa. On mu nudi jednogodišnje produženje saradnje sa istom platom od 12 miliona eura godišnje (smanjena sa 16 miliona kao i svim fudbalerima), ali kapiten Kraljeva je to odbio.

On želi ugovor na dvije godine, istu platu, ali za sada mu to Perez i rukovodstvo kluba ne želi ispuniti i ostaju pri svom stavu o jednogodišnjem produžetku saradnje.

Sve sa strane nestrpljivo čeka francuski prvak PSG. Oni bi rado ponudili sjajnom defanzivcu sve što poželi, ali Ramos još uvijek ne pregovara sa drugim ekipama.

Brat i agent Sergija Ramosa je poprilično ljut na Real Madrid

Činjenica da su pregovori Ramosa i Reala o nastavku saradnje daleko od realizacije očigledno nervira brata i agenta Renea Ramosa, a on je to javno odučio da iskaže.

Zato je podijelio objavu Alfreda Dura od 1. januara u kojoj piše.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Neko će morati da objasni kako i zašto smo došli do ove situacije, da kapiten i legenda kluba, bude na ovoj apsurdnoj listi igrača koji od danas mogu potpisati za bilo koji klub".

Sergio je od 2005. godine u Real Madridu, a za klub je odigrao 666 utakmica i postigao je 100 golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

manijacci8787
Legendo Ramos je potpisao ugovor vec
0 1
Mele
Zabio vise od mnogih ofanzivaca koji su igrali za klub.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi