Manchester Untied želi hit Bundeslige, no on bi u redove drugog engleskog kluba
Serhou Guirassy želja je Manchester Uniteda, no on želi u Tottenham.

Guirassy na cijeni

Manchester Untied želi hit Bundeslige, no on bi u redove drugog engleskog kluba

E. Ganibegović

Serhou Guirassy pravi je hit ove sezone u Bundesligi. U svojim redovima ga želi Manchester United, no on bi radije u redove drugog engleskog tima.

Osim Bayer Leverkusena, veoma pozitivno iznenađenje u Bundesligi je Stuttgart koji će s 34 boda na 3. mjestu dočekati 2024. godinu.

Drugi strijelac lige, Serhou Guirassy, dolazi iz redova ovog tima. Postigao je 17 golova i dodao jednu asistenciju, te trećem strijelcu Opendi bježi za šest, dok za prvim Kaneom kasni četiri gola.

Na sebe je ovaj afrički fudbaler skrenuo ogromnu pažnju, a u zimskom prijelaznom roku mogao bi napustiti Stuttgart.

Manchester United ili Tottenham?

Serhou Guirassy velika je želja Manchester Uniteda, no na Old Traffordu su svjesni kako taj klub nije prva opcija za ovog napadača.

Oglasi

Zbog toga su se u Unitedu odlučili da se okrenu Youssefu En-Nesyriju i danas su ga pratili na utakmici Atletico Madrid - Sevilla.

Tim iz Andaluzije jasno je čelnicima Uniteda dao do znanja da Marokanac ne može ići iz kluba za cifru manju od 18,5 miliona eura.

Sevilla prolazi kroz finansijske poteškoće, no sigurno je da neće "pokloniti" tako važnog igrača kakav je sigurno Youssef En-Nesyri.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kada je Serhou Guirassy u pitanju, on bi u Englesku, ali radije u Tottenham nego u Manchester United.

Ostaje da sačekamo zimski prijelazni rok i da vidimo da li će Guirassy napustiti Stuttgart što je skoro pa izvjesno i za koji će se klub na kraju odlučiti.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi