Poznati su svi učesnici Lige prvaka iz Serije A

Tri kola prije kraja

Poznati su svi učesnici Lige prvaka iz Serije A

A. Čaušević
Teme:

Poznata su četiri imena klubova koji će u narednoj sezoni Lige prvaka predstvljati Seriju A.

Za razliku od nekih ranijih sezona u elitnom takmičenju od italijanskih klubova neće biti Atalante koja je prezentovala ''calcio'' na sjajan način.

Imena učesnika Lige prvaka s Apenina postala su poznata nakon što su Roma i Bologna odigrali 0:0 na Olimpicu.

S tim remijem Vučica je ostala bez šansi da dođe do četvrtog mjesta pa će do kraja sezone braniti peto mjesto koje donosi plasman u Europa ligu.

Rimskom klubu najozbiljnije prijte Roma i Fiorentina te Atalanta koja tek u ponedjeljak igra svoj meč ovog kola i to protiv Salernitane.

Tako će u Ligi prvaka iz Serije A naredne sezone protiv Milana i Intera koji su ranije osigurali plasman te Napoli i Juventus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Napoli je ovog vikenda pobijedio Sassuolo sa 6:1, dok je Juventus teškom mukom bio bolji od Venezije (2:1).

Partenopeima i Bianconerima su se poklopili ostali rezultati pa ova dva kluba u preostala tri kola mogu igrati rasterečeno.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

thekupus
Jao članka, kao da ga je pisala osoba nakon moždanog udara
7 0
henna
Tetka Raha bez oba oka sa Vratnika pisala tekst. Ne zamjeri.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi