Isti učinak Džeke i Calhanoglua na debiju za Inter, ali u timu kola bilo je mjesta samo za jednog

Tako kažu statistike

Isti učinak Džeke i Calhanoglua na debiju za Inter, ali u timu kola bilo je mjesta samo za jednog

Edmir Škorić

Možda je to i zaslužio, ali prema ocjenama Edin nije među tri napadača u formaciji 4-3-3.

Edin Džeko je postigao gol i upisao asistenciju na debiju za Inter, no to mu nije bilo dovoljno da uđe u tim kola.

Džeko je na sjajan način krenuo svoju avanturu u Interu. Njegov tim je slavio s 4:0 protiv Genoe, a Džeko bio ponajbolji na terenu. Možda smo očekivali da bude u timu 1. kola ali nije.

Iz Intera se u tim kola uvrstio Hakan Calhanoglu i stoper Škrinjar. Obojica su dali po gol, a Turčin je poput Džeke upisao i jednu asistenciju.

Na golu u timu 1. kola smješten je Romin Rui Patricio, a u odbrani pored Škrinjara još Rui (Napoli), Palomino (Atalanta) i De Silvestri (Bologna).

Potražite više informacija na temu Serie A:

U veznom redu, osim Hakana, nalaze se Veretout iz Rome i Sergej Milinković-Savić iz Lazija, dok su u napadu Pedro iz Cagliarija, Zaccagni iz Verone i Dybala iz Juventusa.

Džeko novi pogodak u dresu prvaka Italije lovi već u petak navečer na gostovanju kod Verone.

Top Komentari

MaDaj
Bas gledam danas na nekoj engleskoj stranici veliki članak “ Calhanoglua prvi igrač od doba ibrahimovica koji je postigao pogodak i dodao asistenciju na debiju za inter Milan” ….. a dzeko ni spomenut…. Ne ebu nas ni 5% čak ni naše najbolje ne cijene :/
8 0
Eduard
Cuj Dybala ispred Dzeke u timu kola haha, to isto kad Petev objavi spisak, a Vico ga pisao
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi