Setien ovog ljeta u Barcu vraća 'odbjeglog sina'?

Alena će se ipak vratiti na Camp Nou?

Setien ovog ljeta u Barcu vraća 'odbjeglog sina'?

Mladi vezni fudbaler Carlos Alena mogao bi se vratiti u Barcelonu ovog ljeta.

Kako prenosi Don Balon, Quique Setien ima namjeru ukazati povjerenje ovom 22-godišnjaku koji igra na poziciji centralnog veznog igrača i vratiti ga u klub.

Podsjećamo, on je trenutno na posudbi u Real Betisu gdje je do sada odigrao ukupno 15 utakmica i upisao dvije asistencije.

Setien, će mu, prema istom izvoru poručiti kako će imati priliku da se bori za prvu postavu katalonske ekipe što bi ovog mladog momka moglo ohrabriti da se vrati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ako ništa, Setien je svjestan kako bi sa Alenom mogao imati opciju više u veznom redu gdje Barcelona u ovom momentu i nije toliko jaka kao što je bila prije nekoliko godina.

S druge strane, Betis ima namjeru da ga zadrži u svojim redovima, odnosno da mu otkupi ugovor, ali čini se da će to teško ostvariti nakon ovakvih informacija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije