Slavna fudbalska propalica ponizila Shakiru: Riječi o Piqueu ne izlaze joj iz glave

James Rodriguez direktno i otvoreno

Slavna fudbalska propalica ponizila Shakiru: Riječi o Piqueu ne izlaze joj iz glave

Admin Čaušević

Slavni, ali i propali fudbaler odbio je da kaže bilo šta loše o Gerardu Piqueo iako je bivši defanzivac prevario Shakiru te je otišao znatno malđom Clarom Chiom s kojom u međuvremenu dogovara i vjenčanje.

Shakirini uspjesi u 2023. godini slave se u cijelom svijetu, a posebno u Kolumbiji, gdje idoliziraju pjevačicu koja je uvijek nosila zastavu svoje zemlje u svakom uglu planete. Ali nisu svi Kolumbijci odobrili njene posljednje nastupe.

Jedan od njih je još jedna vrlo važna osoba u toj južnoameričkoj zemlji. Riječ je o Jamesu Rodriguezu, jednom od najboljih kolumbijskih igrača posljednjih godina, koji je ostavio traga u važnim svjetskim momčadima kao što su Real Madrid i Bayern, te kao kapetan i zvijezda kolumbijske reprezentacije.

Kolumbijski nogometaš dao je intervju za jedno lokalnu televiviziju u kojojoj je između ostalog govori o svojoj karijeri, ali i o Shakiri.

Ovaj intervju izazvao je brojne reakcije u Kolumbiji, jer je James govorio o Gerardu Piqueu kao pozitivnu osobu.

Oglasi

"Sreo sam ga nekoliko puta, tako da ne mogu reći loše stvari o njemu. Za mene je on dobra osoba" .

Suočen s insistiranjem novinara da loše govori o bivšem igraču Barcelone James nije promijenio svoje mišljenje.

"Ima puno ljudi koji to rade zbog onoga što se dogodilo. Ali za mene je on dobra osoba", poručio je James.

Na pitanje o Shakiri, bivši igrač Real Madrida želio je jasno reći da je pjevačica "otišla iz Kolumbije bez brige".

Iako je idol u svojoj zemlji Shakira ne pada napamet da se vrati tamo gdje je rođena te poslije raskida sa Piqueom živi u luksunoj vili u Miamiju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa druge starne nakon što mu je fudbalska karijera defintivno propala James se vratio u Kolumbiju gdje vodi nekoliko poslovnih projekata, a posebno one sa prodajom i proizvodnjom kafe.

Svojevremeno jedan od najboljih svjetskih igrača se danas sa 31 godinom smatra velikom fudbalskom propalicom. Ne želi ga niti jedan vrhunski i ozbiljno organizovan klub, a nedavno je i dobio otkaz u Olympiacosu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi