Varešanović će sada imati potpunu slobodu u igri: Leđa će mu čuvati bivši igrač Liverpoola!

Veliko pojačanje za Rizespor

Varešanović će sada imati potpunu slobodu u igri: Leđa će mu čuvati bivši igrač Liverpoola!

E. Oštraković

Ekipa Rizespora dogovorila je dolazak sjajnog pojačanja koje će u narednoj sezoni čuvati leđa Dalu Varešanoviću.

Naime, radi se o Shelveyju, bivšem igraču Liverpoola, Newcastlea i Nottingham Foresta koji će ubrzo biti predstavljen kao novi igrač Rizespora.

Shelvey će naime narednu sezonu provesti na posudbi u Turskoj, a kada mu posudba istekne postat će slobodan igrač jer mu ističe i ugovor sa Nottingham Forestom.

Naravno, uvijek postoji mogućnost da ovaj fudbaler i duže bude član Rizespora ukoliko se dogovori sa čelnicima ovog tima.

Bivši reprezentativac Engleske još od aprila nije igrao za Nottingham Forest i jasno je da Steve Cooper ne računa na njega.

Oglasi

Imao je Shelvey ponude iz Engleske da ostane u Premiershipu, ali i da ode u Championship, ali se odlučio za Tursku.

Naime, Burnley i Sheffield United nudili su Shelveyju ostanak u Premiershipu, dok ga je Leeds zvao u jedan rang niže.

Rizerspor na početku nove sezone igra jako dobro i nalazi se na petom mjestu na tabeli, te će predstavljati novi početak za Engleza.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Njegov dolazak mnogo će značiti i Dalu Varešanoviću koji će sada sigurno imati dosta više slobode u igri prema naprijed jer zna da mu leđa čuva sjajan fudbaler.

Ostaje da vidimo da li će se potez uprave Rizespora isplatiti, te da li će ga uspjeti nagovoriti da u njihovom timu ostane duže od jedne sezone.

Top Komentari

komentator1
Ovaj mali je 10 puta bolji od npr Vrancica kojeg navijaci dizu u zvijezde a maloga su mrzili i pljuvali samo zbog Mirze.
3 1
Pajkan
Dobar je Dal bez zayebancije
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi