Sigurdssonu se svijet ruši: Žena ga ostavila, a Everton suspendovao...

Islanđanin prolazi kroz težak period

Sigurdssonu se svijet ruši: Žena ga ostavila, a Everton suspendovao...

S. Grebović

Otočki mediji ne prestaju da pišu o skandalu koji je potresao tamošnji fudbal koji je povezan sa jednim slučajem pedofilije.

Ono što se zna sa sigurnošću je da je jedan igrač Evertona upleten u pomenutu situaciju, a prema nepotvrđenim informacijama u pitanju je Gylfi Sigurdsson.

The Sun sada piše da je supruga Islanđanina napustila luksuznu porodičnu kuću i otišla svojim roditeljima, čime se da naslutiti da je on u pitanju.

Još nije potvrđeno je li nogometaša trajno napustila supruga zbog ovog čina ili je pobjegla od očiju javnosti zbog velikog pritiska, ali i straha.

Isti izvor dodaje da je Sigurdsson smješten u 'sigurnu kuću', a da su mu tamo kao podrška došli roditelji i sestra.

"Policijski službenici su uhapsili 31-godišnjaka u petak, 16. jula 2021. zbog sumnje na pedofiliju. Osoba je puštena na slobodu uz jamčevinu", potvrdila je policija u Manchesteru.

"Klub može potvrditi da je suspendovao igrača prve ekipe dok traje istraga policije. Klub će i nastaviti pružati podršku vlastima i zasad se neće oglašavati", objavio je Everton na svojim službenim stranicama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sigurdsson je na Goodison Park stigao iz Swansea, a još je nastupao za Tottenham, Hoffenheim, Reading, Crewe, Shewsbury i islandski Breidablik u kojem je počeo karijeru.

Za reprezentaciju Islanda odigrao je 78 utakmica na kojima je postigao 25 golova i bio je član svoje selekcije na EURU 2016. godine kada su senzacionalno stigli do četvrtine finala.

Top Komentari

bk123
čuj smješten u sigurnu kuću....ma to treba na ulicu da ga masa bičuje. Od odobjesti i neznaju šta će pa se na djeci zadovoljavaju. To sve treba bičevati taman da mi je ćaća rodjeni, tu netreba imati milosti. sve da al djecu ne diraj te
5 0
King_Kenny
...skocila mu na nos piletina...realno,treba spustiti ovu starosnu granicu punoljetnosti na nekih 16 godina starosti,gulpost je da neko ide u zatvor zbog seksa sa odraslom djevojkom i nazivati to pedofilijom...osobe od 16 godina nisu vise djeca...na ovim prostorima je uvijek bilo normalno da se cura od 16 uda i zivi citav zivot sa tim muzem...kakva pedofilija kakva s*anja.
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi