Sigurna pobjeda Jagodićevog Javora

Javor bez problema protiv Borca

Sigurna pobjeda Jagodićevog Javora

Samir Mlaćo

U okviru 34. kola Super lige Srbije Javor koji sa klupe predvodi bh. stručnjak Vlado Jagodić slavio je pobjedu nad Borcem iz Čačka 3:0. Sva tri pogotka domaći su postigli u prvom poluvremenu.

Nekadašnji prvotimac Leotara, Drine, Viteza, Radnika i Zrinjskog Momčilo Mrkaić za pobjednički tim je upisao svih 90 minuta, dok se na drugi strani našao nekadašnji član Sarajeva Amer Dupovac.

Zemun i Mladost su podijelili bodove (0:0), Mačva je sa 2:1 savladala Radnik, dok je Rad bio siguran svom terenu protiv Bačke. Završilo je 2:0.

Javor se nalazi na petom mjestu skupine za ispadanje sa 20 osvojenih bodova. Danas je titulu prvaka u Super ligi Srbije osigurala Crvena Zvezda.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi