Silvi se sprema otkaz u Evertonu?

Očajan start sezone

Silvi se sprema otkaz u Evertonu?

Marco Silva uskoro bi mogao postati bivši u Evertonu, javljaju engleski mediji.

Portugalac je na Goodisonu od maja 2018. godine, ali kako u ovoj sezoni Karamele ne bilježe najbolje rezultate pod njegovim vodstvom, sve se češće špekuliše o otkazu.

Tokom ljeta Everton je potrošio više od 100 miliona eura na pojačanja, no 18. pozicija na tabeli daleko je od onoga čemu su se nadali u klubu, pa je pred Silvu postavljen ultimatum. Na Ostrvu tvrde kako je Silvi jasno poručeno da će dobiti otkaz ukoliko se nešto ne promijeni u predstojećim utakmicama.

Silvi nisu naklonjeni ni navijači, na društvenim mrežama sve više iskazivaju nezadovoljstvo rezultatima, a kako će se cijela situacija odviti ostaje da se vidi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prije nego što je došao na Goodison, Silav je, podsjetimo, vodio Watford, Hull City, Olimpiakos i Sporting.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti