Veliki šef sprema velike stvari
Foto - EPA

Monza želi biti hit

Veliki šef sprema velike stvari

M. Šljivak

Ekipa Monze po prvi put u historiji je ostvarila plasman u italijansku Seriju A.

Na čelu ovog tima je čuveni Silvio Berlusconi. Nekadašnji vlasnik AC Milana i velika politička ličnost u Italiji s Monzom ima velike planove koje je otkrio u razgovoru za Sky Sports Italia.

"Možemo od Monze napraviti super tim. Želimo da klub bude stalni učesnik Serije A", rekao je Berlusconi i zatim je otkrio kojeg fudbalera je već zvao u klub.

"Pitao sam Marija Balotellija da se vrati i da ponovo zaigra ovdje. Prijatelji smo dugo vremena. Ranije sam ga uz šalu pitao da se vrati, a on je rekao 'sutra'. Vidjet ćemo uklapa li se u ekipu", rekao je Berlusconi.

Očekuje se da će Monza raditi uveliko na pojačanjima u ekipi. Spominje se čak i dolazak Andree Belottija kojem ističe ugovor s Torinom, ali i još dosta iskusnih fudbalera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ostaje nam da vidimo s kakvim snagama će Monza ući u prvu sezonu u Seriji A. Veliki šef ima velike planove i dovoljno snage i volje da ih ispuni.

Podsjetimo, pored Monze u Seriju A su plasman ostvarili još Lecce i Cremonese, a iz niži rang su ispali Cagliari, Genoa i Venezija.

Top Komentari

prvenac
Balotelli se svuda uklapa
6 0
Klicko
Naprijed Monza,moj klub
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti