Iz BFK Simm Bau na poseban način najavili historijsku utakmicu sa Slobodom: "Sada rezultat..."

Pred veliki derbi

Iz BFK Simm Bau na poseban način najavili historijsku utakmicu sa Slobodom: "Sada rezultat..."

Esmer Oštraković

U subotu če biti odigrane utakmice 15. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, nakon kojeg igrači idu na odmor.

Jedna od zanimljivijih utakmica u ovom kolu svakako je utakmica koja će biti odigrana između BFK Simm Bau i Slobode iz Tuzle.

Sloboda je trenutni lider na tabeli u Prvoj ligi Federacije BiH, sa samo jednim bodom ispred drugoplasirane Stupčanice.

Jasno je svima da će ove dvije ekipe voditi veliku bitku za plasman u Premijer lige Bosne i Hercegovine do kraja sezone.

Ko će biti jesenji prvak biti će poznato u subotu, a kao i Sloboda i ekipa Stupčanice gostuje u posljednjem kolu prvog dijela sezone i to kod ekipe Gornjeg Rahića.

Oglasi

Sa druge strane BFK Simm Bau je u sjajnoj formi i dočekuje Slobodu na svom terenu, te žele pobjedu u ovom susretu.

Na poseban način su iz ovog kluba najavili utakmicu sa Tuzlacima.

"BFK Simm Bau - FK Sloboda Tuzla

Prije nešto više od 41 godinu odigrana je prva utakmica između naše ekipe i našeg narednog protivnika, ekipe FK Sloboda Tuzla.

Tada je ta utakmica bila prijateljska, dok nas za vikend očekuje zvanična utakmica Prve lige FBiH, koja bi mogla i odlučiti jesenjeg prvaka ove sezone, te sada sigurno rezultat utakmice nije u drugom planu.

Oglasi

Utakmica je prema rasporedu planirana u subotu, 18.11.2023. godine sa početkom u 13:30 sati.

Ispunimo tribine Gradskog stadiona u Maglaju do posljednjeg mjesta i da svi zajedno svjedočimo još jednoj historijskoj utakmici našeg kluba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Čekamo vas u subotu..

Nema predaje, svi kao jedan", stoji u objavi BFK Simm Bau.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Sprema se prodaja i kladionica vec radi .
0 0
Nevjerovatno kako se svi loze na Slobodu.Svi igraju historijske utakmice bas protiv Slobode,i daju 200% od svojih mogucnosti.Stupcanica daleko bolje stoji logisticki,sto se finansija tice,a Sloboda sa znacajno losijim igrackim kadrom i bez para opet gura prvo mjesto.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi