Drama na Tušnju - fudbal je odjednom otišao u drugi plan, heroji su pojedini igrači i navijači

Dobro se sve završilo

Drama na Tušnju - fudbal je odjednom otišao u drugi plan, heroji su pojedini igrači i navijači

Edmir Škorić

U toku je utakmica 14. kola Prve lige FBiH između Slobode i TOŠK-a, a na stadion u Tušanj u drugom poluvremenu došlo je do nemile situacije.

Sloboda ima sigurnih 2:0 i juriša ka novoj pobjedi kojom bi bila korak bliže povratku u Premijer ligu. Strijelci za domaći tim bili su Husejinović i Delić u prvih 45 minuta.

U nastavku meča, za sada, nema pogodaka, i dalje je 2:0, ali se oko 70. minuta utakmice dogodio jedan potresan prizor.

Naime, jednom dječaku je pozlilo na sjevernoj tribini, a igrači TOŠK-a odmah su potrčali u pomoć, zbog čega su dobili aplauze ostalih navijača.

Takođe, i pripadnici Slobodine navijačke grupe Fukare uskočili su u pomoć, a ubrzo je stiglo i vozilo hitne pomoći.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Dječak je preko ograde spušten do medicinskog osoblja, pa će na dodatne preglede, a mi se nadamo da će s njim biti sve u redu i da nije riječ o nekim ozbiljnijim zdravstvenim problemima.

Prema posljednjim informacijama, dječak se osjeća dobro, što svakako raduje. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1659354598
Ima li neko svjezije informacije o djecako kako je,svaka cast danas ko god je pomogao a djecaku brz oporavak a zadatak Slobodi da djecak bude gost na nekoj utakmici Slobode i naravno dres mu uruciti sa potpisima igraca...Slobodi brz i ekspresan povratak u premier ligu jer tamo vam je mjesto...TM87
1 0
BosanskaSvedska
Aferim!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi