Inzaghi poslije Shakhtara misli o Džeki isto kao i o ostaloj trojici napadača Intera

Interu bod iz Ukrajine

Inzaghi poslije Shakhtara misli o Džeki isto kao i o ostaloj trojici napadača Intera

A. Čaušević

Inter je na gostovanju kod Shakhtara odigrao 0:0 te je i dalje bez pobjede, ali i postignutog gola u grupnoj fazi Lige prvaka. 

Edin Džeko se našao u startnoj postavi zajedno sa Lautarom Martinezom u napadu. Odigrao je vrlo dobro u prvom poluvremenu, ali veliki promašaj je njegovu igru stavio u drugi plan.

Nakon jedne odbijene lopte popularni Dijamant nije uspio poslati loptu u mrežu sa svega nekoliko metara zbog čega je pretrpio i određene kritike.

Sarajlija je zamijenjen u 55. minuti. Prilikom izlaska iz igre govor njegovog tijela je slutio na određeno nezadovoljstvo. Umjesto njega priliku je dobio Joaquin Correa.

Poslije utakmice novinari Sky Sporta su Simonea Inzgahija pitali da li je očekivao nešto više od napadačkog dua Džeko - Martinez.

"Dosta se žrtvuju tokom utakmica, baš kao i Correa i Sanchez koji su imali problema. Imamo puno utakmica u kratkom vremenskom periodu, znali smo da će utakmica protiv Shakhtara biti nezgodna", rekao je Inzaghi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, u drugom meču grupe D Sheriff je senzacionalno pobijedio Real Madrid s 1:2 pa se Inter nalazi u teškoj situaciji poslije dva odigrana kola. Sheriff je vodeći sa šest bodova, Real Madrid ima tri, a Inter i Shakhtar po bod. U trećem kolu sastaju se Inter - Sheriff i Shakhtar - Real.

Prije oktobarske reprezentativne pauze Inter će odigrati još jedan meč Serije A. Nerazzurri će u subotu gostovati Sassuolu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Laporta
A zasto ne bih mislio, pa desi se svakom promasaj... Vjerovatno insuinurate na onaj promasaj.. Bernardo Silva promasio jos veci zicer,a placen 9 puta vise od Dzeke..
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi