Tri sata se raspravljalo o Džeki i Lukakuu, Inzaghi rekao svoje!

Važan sastanak

Tri sata se raspravljalo o Džeki i Lukakuu, Inzaghi rekao svoje!

Admin Čaušević

U prostorijama Intera održan je važan sastanak na kojem su prisustvovali najvažniji ljudi milanskog kluba.

Osim predjednika Stevena Zhanga i direktora Giuseppea Marotte na sastanku je bio prisutan i trener Simone Inzaghi.

Jedina i glavna tema sastanka bio je prijelazni rok, a jedna od tačaka odnosila se na budućnost Romelua Lukakua, ali i ostalih napadača Intera uključujući našeg Edina Džeku.

Sky Sport izvještava da je Inzaghi pristao na povratak Lukakua među Nerazzurre što znači i stvaranje gužve u fazi napada.

Da bi ga vratili u Milano Nerazzurri će Chelseaju za Lukakua ponuditi 7 miliona eura za jednogodišnju posudbu plus eventualni bonusi.

Sve izvjesniji dolazak Lukaku će značiti i Džekin višak pa biu u tom slučaju bh. napadač pomalo i neočekivano morao tražiti novi klub.

Oglasi

Kada je napuštao klupske prostorije novinari su pitali Inzaghija kakva je budućnost Interovih napadača i može li reći kakve novosti on se samo nasmijao.

Iako ima 36 godina Džeko i dalje sigurno može igrati na vrhunskom nivou što je potvrdio i na nedavnom meču reprezetnacija između BiH i Finske kada je postigao dva gola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji popularnog Dijamanta već povezuju sa Juventusom i Valencijom tako da će sigurno na stolu imati interesantnih ponuda.

Cilj Nerazzurra je dovesti Lukakua i Dybalu te tako sa Lautorom Martinezom kreirati najsnažniji napadački trio na Apeninima. Ako se po jutru poznaje dan na pravom su putu da to i uspiju.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BHparola
Bolje da je djelio pismo romanticno, svim djevojkama sto vidi, i ostavi ispred vrata, nego tu sratti drugima, koja sramota od covjeka
0 5
ja.hondo
Daj novinaru ne budi glup, ćuj đeko u Juventus
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi