16

Komentari (16)

King_Kenny
...znam da protiv Juventusa nikad ne bi svirali ovakav penal,niti bi se to gledalo uopste.
E.Car
Realno bio je penal, meni je Inter draži ali budimo realni. Mene samo interesuje kako je Inter onako slabo igrao drugo poluvrijeme. U prvim su grizli, Juve nije mogao meda a u drugom skroz kontra.
getoven25
Daleko od penala nema šta ali kakav je seronja ovaj čovjek.. Pa nije nikad izgubio utakmicu da je izašao i pošteno rekao nadigrani smo. Smećar obični i jest za šintera
denimen9
Juve patentirao VAR tehnolgoiju.
Nije.bitno
Sad sam ga pogledao mogao ga je i ne svirati, loptu je vec prosljedio kada je odbrana kasnila pa dobio po nozi.
user1585252255
Hahah cuj nije penal.. pa sam sebe demantujes.. kazes dosao Juventusov igrac prije do lopte i prosljedio je i nakon toga dobio udarac u nogu..znaci penal je
Nije.bitno
Onda treba i svako remplanje bez lopte biti penal
Marco_Materazzi
Kakvi gownari mater im usranu je6em. Svaku utakmicu protiv Intera penal dobiju. Ne znam koliko moras biti jadan da navijas za ovakvu ekipu kao sto je djubrentus
AmarSahin
Ne znam koliko moraš biti jadan da iako ne voliš neku ekipu i dalje je religiozno pratiš. Ja mislim da ti pratiš Juventus više nego neki navijači Juventusa.
Marco_Materazzi
@AmarSahin pa debilu tri utakmice zaredom dobijate penal koji odlucuje rezultat. Da je i jedan bio stvarno penal pa da covjek kaze jbg penal cist sta je tu je. U kupu nas prodjoste iz nepostojeceg penala, u ligi cuadrado udari perisica u nasem sesnaestercu i dobiste penal i sad ovaj smijesni penal. Za juve mogu samo jadnici navijati kojima nista u zivotu ne ide, pa eto da ih bar fudbalski klub obraduje namjestenom utakmico m.Da sam ja nedaj boze navijac djubrentusa, sramota bi me bilo porediti se sa fiorentinom a kamo li sa Interom i Milanom. juve je goli ku ra c od ekipe. Smijesan tim.
Nije.bitno
Ima li gdje snimka penala?
Emin_Podzic
Ni govora nije bilo o penalu
user1585252255
Pa kako drug nije jbg.. daj budi realan.. dosao prvi do lopte i nakon toga dobio po nozi.. nemoj jbg srat
atomskimrav
O cemu ba pricas, pa zivota mi ovo nije vidjelo penala, i sve i da jest dosao prvi do lopte nije uopste bila neka izgledna akcija za gol. Frajer nabio lopu napamet i ovaj ga malo dohvatio i kao penal cemo svirati.
BogatiDijasporac
@atomskimrav Pa i loptu kad taknes rukom, ono malo, bude penal :)))
Petraaa
Kako možes reći da nema penala.. Nevjerojatno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.