13

Komentari (13)

yugopo
Ne bi me čudilo da Mauricio Sari sjedne na klupu Lacia.
Mirsad1705
Pogodak, upravo Sari na klupi Lacija.
Shiptar
Conte odlazi, poznat nasljednik na klupi Intera Ništa od Inzaghija i Allegrija 27.05.21. - 08:28,H. Zilić
Mirsad1705
Inzagi, smolo, podlac, a pamtimo ga takvog i kao igrača, vječito neka gluma, prenemaganja, pretvaranja i iznuđivanje sumnjivih penala, vječito visio u ofsajdu, tad nije bilo VAR-a, pa je mogao često i da umakne pažnji sudija i da postigne sumnjive golove. Kakva bešika zaljuja, takva lopata zagrne!
E.Car
Zamjenio si ga sa Pipom, ovo je Simone.
NKZ1922
@Mirsad1705 Ni Fernando Torres ne pamti ovakav promasaj
Pazzo_13
Inzagi nije tako los trener,Lacio ima daleko najslabiju ekipu u poredjenju sa Juventusom,Interom,Milanom,Napolijem,Romom tako da je izvukao maksimum iz njih uveo ih u Ligu prvaka ,osvojio kup…
Babuka1
Pa od rome i nisu bas losiji...
AmarSahin
Inter i zvanično propada ako im Inzaghi postane novi trener.
Malmi_Suomi
@AmarSahin opet ti što se lažno predstavljaš ?
Dobro je tebi moj dobar drug iz STRANKE @Uranija napisao.
Sve što pišeš " baci mačku za rep".
Inače STRANKA te prati hahahahaha
AmarSahin
@Malmi_Suomi Ma mrš više u ****u materinu, zamolio bi te da ne budeš naporan. Ne predstavljam se lažno, nisam šta god vi mislite da jesam, nisam ''srpski špijun''. Toliko ste bolestni da imate potrebu da tražite moje komentare, dislajkujete ih i ostavite svoj jako pametni komentar. Zamolio bi vas da prestanete biti naporni, inače ću ja i početi vas pratiti i dislajkovati komentare, odgovorati, smarati vas i biti naporan.
Malmi_Suomi
PARANOJA sine PARANOJA! 1 moliš me a 2 mater mi psuješ? Yebem li ti pleme žvaljavo ništa ti opsovao nisam bijedniče jadni. Samo na psovku odgovori ću svakom gorom psovkom po cijenu svega. Ja ti dislajkujem komentare? Jagomir sine ti si za svezati i dobro te IZBUBATI po tim žvaljama. Mrš u p.m. i kakvi su te crni srbi spopali BUDALETINO Evo ti za to što psuješ majku moju " vrlo pametan komentar " a sada prijavi MOLIM TE. LAŽOVE!
NKZ1922
Eskalacija 100km/h
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.