9

Komentari (9)

Shaba
Tako to ide. Podobni a ne sposobni. Dvostruki arsini, monopol tako to ide. Celik je davno izbacen radi dugova(ne kazem da nije trebo, jer se red treba zavest), Mladost je izbacena radi reflektora, a uveden je dr klub koji isto tako nema reflektore.Olimpik je istupio radi svih mutnih radnji saveza i sudija. Zeljo je bio suspendovan al zato je Borac nedodirljiv. Ne branim nikog, al ovo je smijesno i zalosno sta se radi. Kad prigusti, tu su sudije, savez, sve, samo da se Borcu pomogne. Svako ko ima brdo dugova, petlja ,laze, lagano u dr ligu i nek rjesavaju svoje probleme. Ove koji su doveli klubove u to stanje osudit na po 15 godina zatvora i zdravo. SAVEZ NALOLJE!!! Je.. Usanovica i staru garnituru sta ovi rade. Kapa dole svakom ko igra, osvaja i ne petlja.
1601834469
Ubice vas vasa pakost…. Ali Borcu mozete samo da se napasete stidnih dlaka ….
redbull
Koja pakost? Svaki normalan navijac u ovoj drzavi voli vidjeti borac kao borac u ligi, a ne borac kao politicki projekat. Bilo bi me stid navijati za klub koji je postao miletovih rodjaka prcija.
yugopo
Nikad nisam osjecao pakost,gledao Sam VAs I protiv Kluza,gledam sve nase klubove u Evropu... Toliko ste od prosle godine iz ofsajda dali golova I smijesnih penala... Ove godine vasi igraci kao sivonje samo u meso gledaju ne gledaju loptu, a sudija IL pustit prednost IL smiruje protivnicke igrace jer on je TU da zavede red. Najvise mrzim nepravdu,a ovakvo sudjenje I kartoniranje protivnika da ga osakatis kao da je 4 rang takmicenja.
yugopo
Vasi igraci znaju da imaju sudije,zato I nemate igre. Mozete dovest bilo koje igrace iz regije,a kad igraci vide da SE ne moraju trosit TU I opada kvalitet. Napadaci su totalno spori,odbrana ranjiva,ne uigrani,svadjaju se stoperi protiv Citya u Kupu. Sta kad vam opet dodje Evropa?
Chico
Pa naravno kad je Vico privatizovao savez. Nit se cestitaju drzavni praznici, Borac je rezimski klub, tj klub u zastiti saveza. Tacnije, u zastiti je Vicinoj, a samim tim i u zastiti svih njegovih poltrona, ukljucujuci bosnjacku izdajnicku komponentu.
redbull
Sad ce vico nove terene obecati, ne brinite nista. Dupli arsini u reziji najveceg kriminalca u sportu.
vedin
Pa recite VICO! Fuj
Didier_Drogba
Možeš kako hoćeš ali ne možeš dokle hoćeš.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.