Mihajlović odbio klupu reprezentacije Srbije

Razlog je jasan

Mihajlović odbio klupu reprezentacije Srbije

S. Mlaćo

Siniša Mihajlović neće sjesti na klupu nogometne reprezentacije Srbije.

Mihajlović je odbio poziv iz decembra, no nije želio da uporedu radi dva posla, s obzirom da je šef struke italijanske Bologne.

Samo se zahvalio na pozivu, a ističe da su mu iz Saveza te zemlje kazali da je prvi kandidat.

"Bilo bi mi drago da se vratim, volio bih ponovno surađivati sa sjajnim igračima kakve i imamo i volio bih raditi u Srbiji. Međutim, nisam bio spreman istovremeno raditi dva posla. Rekao sam im da bi bilo neozbiljno da sjedim na dvije stolice i zbog toga sam se zahvalio na ponudi", kazao je Mihajlović za Sportski žurnal.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na klupu reprezentacije Srbije trebao bi Dragan Stojković Piksi.

Top Komentari

Keno
"Bili smo prijatelji, ali sportski prijatelji. On je bio vođa navijača Crvene zvezde, kada sam ja igrao u Zvezdi, a kasnije je uvek bio na pripremama reprezentacije. I ne osećam se krivim što je Deju Savićevića i mene voleo više od ostalih. Ne želim ga se odreknem'' Mihajlovic o Arkanu. Prestanite pisati o ovom cetniku, unaprijed hvala.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi