Mihajlović: Učim svoje igrače da budu kao Srbi

U najavi duela s Fiorentinom

Mihajlović: Učim svoje igrače da budu kao Srbi

E. Škorić

Trener Bologne Siniša Mihajlović izjavio je kako uči svoje igrače da budu "kao Srbi".

Pred meč s Fiorentinom Mihajlović je rekao kako obje ekipe gaje srpski stil nogometa.

"Moj tim nikada ne odustaje. Uvijek se trudimo i uvijek nam je cilj da damo gol više od protivnika. I ako smo u zaostatku gol ili dva, nikada se ne predajemo. Istina je da često primimo gol iz prvog šuta, ali uvijek imamo odgovor", započeo je Mihajlović, dodavši:

"Biće neizvjesna utakmica i balansirana. Mi ćemo uvijek biti agresivni, a oni će pokušati da nam zaprete preko najboljih igrača, Francka Riberyja i Dušana Vlahovića. Moram da istaknem da imaju dva Srbina u ekipi i to im je prednost. Moji igrač su takođe sve više Srbi. Gajimo srpski stil. Nadam se da ćemo na kraju završiti u gornjem dijelu tabele. Nisam zadovoljan 12. mjestom", rekao je Siniša.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Susret Bologne i Fiorentine igra se u nedjelju od 14 sati.

Top Komentari

fantasma
Da slave poraz?
39 1
ElComandante
Da izgube svaki rat
36 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi