Saničanin novi fudbaler Partizana!

Napustio pripreme reprezentacije

Saničanin novi fudbaler Partizana!

A. Čaušević

Siniša Saničanin neće konkurisati za prijateljski duel reprezentacija Bosne i Hercegovine i Crne Gore. 

Razlog zašto Saničanin neće biti u konkurenciji za duel na stadionu Grbavica je potpis ugovora s novim klubom.

"Saničanin je za nas važan igrač, želimo mu sreću sa potpisom za novi klub. Znamo koliko to znači njemu ali i reprezentaciji. Vidjećemo da li će biti u konkurenciji za susret u Danskoj", riječi su kojim je selektor Ivaylo Petev prokomentarisao izostanak defanzivca.

Ovaj 26-godišnjak je poslije odličnih partija u Vojvodini na sebe skrenuo pažnju mnogih klubova, a karijeru će nastaviti u Partizanu.

Saničanin u Humsku stiže kao slobodan igrač i sa "Crno-belim" će potpisati trogodišnji ugovor prenijeli su srbijanski mediji.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Bh. reprezentativac se ranije povezivao s odlaskom u inostranstvo iz Srbije, imao je na stolu niz ponuda, ali se na kraju odlučio za Partizan.

Saničanin je karijeru počeo u Rudar Prijedoru, igrao je jedno vrijeme u Borcu i Mladosti iz Lučana, a član Vojvodine je bio od 2017. godine. U posljednjih godinu standardan je u reprezentaciji Bosne i Hercegovine. 

Top Komentari

Celtic
Ajd super neka se prodao da ga ne gledam više u reprezentaciji...
7 14
Matic
Moglo je ovo puno bolje ali iovako sretno ti momcino.
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi