Žele u grupnu fazu Lige prvaka, pa dovode bh. reprezentativca na ljeto

Zvezda želi Saničanina

Žele u grupnu fazu Lige prvaka, pa dovode bh. reprezentativca na ljeto

E. Škorić

Nogometaši Crvene zvezde ponovo su prvaci Srbije i opet za cilj imaju plasman u grupnu fazu Lige prvaka.

Zvezda nakon sjajne sezone sprema nove akvizicije na ljeto, kako bi ponovo igrala grupnu fazu evropskih takmičenja.

Kao slobodan igrač na Marakanu bi mogao doći i bh. reprezentativac Siniša Saničanin, objavio je Sportski žurnal.

Kako se navodi, Saničanin je Zvezdi interesantan jer bi mogao da bude zamjena za Nemanju Milunovića, iskusnog defanzivca koji bi mogao da napusti beogradske crveno-bijele.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Saničaninu ovog ljeta ističe ugovor sa Vojvodinom i već ranije se povezivao s nekim inostranim timovima. Osim Zvezde, prati ga i Paritzan, pa su zaista male šanse da ostane u Novom Sadu.

Saničanin je postao standardan reprezentativac naše zemlje, a prije Vojvodine igrao je za Mladost u Srbiji, dok je u BiH nosio dresove prijedorskog Rudara i banjalučkog Borca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije