Široki dogovorio veliko pojačanje, na terenu već protiv Željezničara?

Poznato lice na Pecari

Široki dogovorio veliko pojačanje, na terenu već protiv Željezničara?

A. Čaušević

Jedan od derbija 7. kola Premijer lige večeras se igra na stadionu Pecara, Široki Brijeg će dočekati Željezničar. 

Široki Brijeg će u nastavku sezone biti jači za Bernarda Matića koji bi šansu mogao dobiti večeras protiv rivala iz bh. prijstolnice.

Matić je dobro poznato lice na Pecari, dres Širokog Brijega je nosio do prošle sezone, ali je po isteku ugovora odlučio da napusti klub.

Ovaj 26-godišnjak je proteklih sedmica trenirao sa Širokobriježanima, a na kraju su uspjeli pronaći zajednički jezik te dogovoriti novu saradnju i ne isključuje se mogućnost da i večeras zaigra je završena potrebna papirologija.

𝗜 𝗕𝗲𝗿𝗻𝗶 𝗷𝗲 𝘀𝗽𝗿𝗲𝗺𝗮𝗻! 💪 Defanzivni igrač 𝗕𝗲𝗿𝗻𝗮𝗿𝗱𝗼 𝗠𝗮𝘁𝗶𝗰́ dogovorio je nastavak suradnje i ostaje braniti boje NK Široki Brijeg u nastavku sezone. 🔵⚪

Posted by NK Široki Brijeg on Saturday, September 12, 2020
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Matić je u prvom mandatu u dresu Širokog pružao odlične partije i sigurno je da će biti pojačanje za tim Tonija Karačića.

Inače, Prema MOZZART kladionici, nema pravog favorita na utakmici Široki Brijeg - Željezničar. Tek mala prednost je na strani domaćina prema bukmejkerima. Kompletnu ponudu pogledajte OVDJE.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tarik_Hakalo
Svi dovode pojačanja, samo je kod nas u Veležu uvijek neki problem. Papiri, prolazni fudbaleri, nisu trenirali od trećeg mjeseca bla, bla, bla...i onda nam dovede amatera Mulića iz Slovenije koji ne zna pogoditi zicer...
9 1
Miky007
Kakva slucajnost da nije neki ne katolik. Bas cudno za ovaj plemeniti klub!
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi