Situacija u italijanskom velikanu se ne smiruje: "Odabrali ste loš put"

Navijači prijete igračima Napolija

Situacija u italijanskom velikanu se ne smiruje: "Odabrali ste loš put"

E. Škorić
Teme:

U Napoliju vlada haotično stanje nakon što su trojica igrača odlučila da napuste klub.

Sve je počelo prethodnog vikenda kada je Aurelio De Laurentiis poslije poraza od Rome (2:1) igrače poslao u sedmodnevni karantin.

Nakon remija sa Salzurgom (1:1) u Ligi prvaka prvotimci Partenopeija su se pobunili te su samovoljno otišli kućama i tako se oglušili na gazdinu naredbu.

Navijači su odlučili danas da pokažu nezadovoljstvo zbog takvog ponašanja igrača, pa su pojedincima poručili da odu iz kluba.

Oko 200 pristalica Napolija pratilo je današnji trening u San Paolu, a igrače su 'častili' zvižducima, a pitanje je u kakvom timu će Napoli zaigrati u subotu protiv Genoe, budući da će Carlo Ancelotti po uputama De Laurentiisa najvjerovatnije kazniti 'buntovnike' predvođene veznjakom Alanom.

U samom gradu osvanuli su transparenti protiv igrača.

"Izabrali ste loš put... poštujte one koji vole ovaj dres i koji plaćaju", poruka je navijača Napolija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

Cipo9
Kakav je to velikan kad je zadnji put sta osvojio
2 6
VelaHavle
Pa koji igraci su odlucili da odu... ja debilskog clanka mati mila
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi