Mediji u Sjevernoj Irskoj: Poznati su sastavi za večerašnji duel

Mediji u Sjevernoj Irskoj: Poznati su sastavi za večerašnji duel

A. Beganović

Fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i Sjeverne Irske večeras će na Grbavici odigrati polufinalni meč baraža za odlazak na Evropsk prvenstvo.

Večerašnji meč je za obje selekcije od ogromne važnosti, a ako je vjerovati medijima iz Sjeverne Irske, poznat je sastav koji će se suprostaviti Zmajevima.

Mediji u Sjevernoj Irskoj pišu da će selektor Ian Baraclough na Grbavicu izvesti sljedeći jedanaest igrača: Peacock-Farrell; Lewis, J. Evans, Cathcart, Dallas; C. Evans, Davis, McNair; Saville, Jones; Washington.

Osim toga objavili su i vjerovatni sastav našeg nacionalnog tima, koji izgleda ovako: Šehić; Cipetić, Hadžikadunić, Saničanin, Kolašinac; Pjanić, Cimirot; Visća, Krunić, Gojak; Džeko.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kladite se na meč BiH - Sjeverna Irska u kladionici Mozzart. Svoju opkladu OSTAVITE OVDJE.

Top Komentari

dragonBH
Mislim da ce stavit Begu na gol... vidjecemo
3 0
Hakkinen
Ovo mi kao u formaciji 4 2 3 1 ??? Ozbiljno pitanje za raju ovdje , je li može bolja formacija od ovog i naravno neki drugi igrači.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.