Tragikomičan penal stiže iz BiH: Djeluje da "faul" nije napravio igrač, već vjetar

Skandalozna odluka

Tragikomičan penal stiže iz BiH: Djeluje da "faul" nije napravio igrač, već vjetar

A. Čaušević

Kako to obično biva u nižim ligama viđaju se skandalozne sudijske odluke. 

Normalna pojava je da se timovi žale na lošu arbitražu. Tako je bilo i nakon utakmice Prve lige TK između Mladosti iz Velike Brijesnice i Mladosti 78.

Utakmica je okončana rezultatom 2:2, a glavni sudija utakmice Fahir Pepić je dosudio zaista nevjerovatan kazneni udarac za domaće.

Nakon ubačaja jedan od domaćih igrača je pao u kaznenom prostoru, a bez obzira što nije bilo kontakta arbitar Pepić je pokazao na bijelu tačku.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

Penal za ekipu Brijesnice u reziji sudije Fahira Pepica(koji je sasvim slucajno iz Zivinica pred gostovanje sledece kolo...

Posted by FK Mladost 78 - Donje Vukovije on Sunday, October 10, 2021

Inače, gosti su imali prednost od 0:2 preko dvostrukog strijelca Mujkića, ali su Skopljak i Imamović iz penala donijeli bod domaćinu.

Top Komentari

DamirS
Ovakve situacije uvijek dolaze iz TK
5 1
Samnasvijetu
Ne bi se bas reklo, uopste se ne vidi sta se desava niti da li je neko nekog faulirao
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti