Skauti Anderlechta prate Vlahovića

Belgijanci stigli u Humsku

Skauti Anderlechta prate Vlahovića

D. Vejo

Fudbaleri Partizana danas će na svom terenu u okviru drugog kola play-offa svoje snage odmjeriti protiv ekipe Čukaričkog. Međutim, sve oči uprte su u 16-godišnjeg centrafora crno-bijelih Dušana Vlahovića kojeg po svaku cijenu Ljubičasti žele vidjeti u svojim redovima.

Nakon što su krajem prošle godine pokušali da pošalju ponudu čelnicima Partizana za mladog napadača, ovi su to glatko odbili uz obrazloženje da Vlahović nije na prodaju. Ipak Belgijanci ne odustaju, danas će skauti Anderlechta ponovo pratiti mladog talenta dok on bude igrao meč protiv tima sa Banovog brda.

Podsjetimo, Vlahović nije samo na meti tima iz Belgije, već i PSG-a, Manchester Cityja kao i Juventusa.

Ostaje da vidimo u kom pravcu će se karijera Partizanovog čuda od djeteta razvijati.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi