Video dokazuje veliku dominaciju Atalante: Juve više od osam minuta skoro da nije pipnuo loptu

Prije gola Zapate

Video dokazuje veliku dominaciju Atalante: Juve više od osam minuta skoro da nije pipnuo loptu

E. Škorić

Atalanta je dva puta vodila u Torinu u subotu navečer, na kraju je završeno rezultatom 2:2.

Atalanta je pokazala da je bez premca jedna od najatraktivnijih ekipa u Evropi u ovom trenutku. Tim Gian Piera Gasperinija igrao nevjerovatan nogomet, a prezentovali su to i sinoć u gostima kod prvaka Juventusa.

Tokom uvodnih 15 minuta utakmice Atalanta je imala 70 posto posjed lopte u odnosu na Juventus, a osam minuta i 11 sekundi prije gola Duvana Zapate, skoro da je taj procenat iznosio 100 posto.

Videozapis pokazuje da su igrači Stare dame jedva dotakli loptu tokom tog perioda igre, nakon kojeg je Atalanta došla do prvog gola. Gosti iz Bergama mogu da žale, posebno jer su u nadoknadi i sa penala primili gol za 2:2.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

miki30
I šta sad ,opet ljudi uzimaju scudetto.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi