Sky Sport: Džeko i Roma sve dalje od dogovora, dva tima čekaju rasplet
Edin je član rimskog tima postao 2015. godine. Do sada je ukupno odigrao 150 utakmica i postigao je fantastičnih 80 golova (Foto: EPA)

Napušta li Dijamant Romu?

Sky Sport: Džeko i Roma sve dalje od dogovora, dva tima čekaju rasplet

Midhat Šljivak

Kapiten fudbalske reprezentacije BiH Edin Džeko (32) mogao bi već narednog ljeta napustiti Romu.

Iako se očekivalo da rimski tim produži saradnju 32-godišnjem napadaču koji je ugovorom sa Vučicom vezan do ljeta 2020. godine, to se kako stvari stoje neće desiti.

Sky Sport saznaje da su Džeko i Roma sve dalje od dogovora o novom ugovoru i da bi se vrlo lako moglo desiti da "Dijamant" napusti Olimpico već narednog ljeta.

Navodno, dva tima čekaju rasplet situacije oko Džeke. Svakako se izdvaja ime madridskog Reala koji bi Edina vrlo rado doveo u svoje redove, a tu je i engleski West Ham.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Čekićari vape za napadačem kakav je Džeko i čine sve kako bi ga doveli u svoje redove. Međutim, svakako da je ponuda Reala, ako je naravno bude, mnogo privlačnija i da novac na kraju ipak neće odlučiti sve.

Izvjesno je da nas čeka veoma uzbudljiv period kada je potencijalni transfer Džeke u pitanju, a ostaje nam da vidimo hoće li se na kraju odlučiti da napusti Romu i prije isteka ugovora.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seva1956
Samo bježi od tih pacera - prepametan si za njih. 'ebali bi se, a da im ne uđe.
33 3
Romario 77
Od Reala realno nema nista iako bi mi svi zeljeli. Oni Ronalda prodali u 33 godini a Dzeko iduce ima 33 tako da tesko ali nikad se ne zna.
18 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti