Bogdanović: Osjećao sam se kao da igram u Mostaru

Golman Veleža za SportSport.ba

Bogdanović: Osjećao sam se kao da igram u Mostaru

E. Škorić

Nogometaši Veleža odigrali su još jedan dobar meč u Evropi, pa su u Švedskoj remizirali protiv Elfsborga (1:1).

Velež je poveo, no ubrzo nakon gola Radovića domaći tim je stigao do izjednačenja. Mostarci su izgledali bolje na terenu, bili su blizu i drugog gola, ali na kraju će se ipak sve rješavati na Grbavici za sedam dana.

Golman Rođenih, Slaviša Bogdanović, koji je opet odradio sjajan posao, a kod gola nije mogao ništa nakon greške svog saigrača, smatra da Velež ima dobru šansu da se plasira u play-off.

"Zadovoljni smo rezultatom, pogotovo što smo igrali u gostima i na vještačkoj travi, na koju nismo navikli. Ovaj rezultat ide u našu korist i nadam se da će za sedam dana na Grbavici biti drugačije", rekao je Bogdanović za SportSport.ba, pa dodaje.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

"Mislim da ćemo ipak mi na Grbavici biti ti koji će kontrolisati utakmicu. Čestitao bih igračima na zalaganju tokom svih 90 minuta i stručnom štabu na dobro pripremljenoj utakmici. Analizirali su protivnika jako dobro, a mi smo to prenijeli na terenu. Ne mogu naravno da izostavim podršku navijača. Osjećao sam se kao da igram kući u Mostaru. Tribine su se crvenile od naših naših i još jednom su dokazali da su najbolji. Hvala im, ova podrška mnogo znači".

Velež će za sedam dana na Grbavici pokušati izboriti play-off, a tamo će ga po svim prilikama čekati Feyenoord, koji je ipak daleko kvalitetniji od švicarskog Luzerna i u trenutku objave teksta Nizozemci vode u gostima 3:0 (85. minuta).

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

samir49
100% rođen spreman Za drzavni tim.ja sada ne znam gdje je taj petev nas tzv selektor...Da probere iz veleza igrace..ne iz borca i ostalih....Al mozda je i bolje momci .braco da se prodate igrajuci na terenu i bez stele...ovi probrani nigdje ih nema i prozvani takodjer.Volim bosnu al velez sam zavolio jos vise ...lijepo je vidjeti grb zemlje nase na vasim ledjima ....taj detalj mi vraca nadu u bolje dane..jer i predstavljate taj grb ......steta sto i drugi nemaju isto.igraju u prvenstvu jedne zemlje nose druge boje navijaju za trece tj druge...te trobojka.šahovnica...sve bi ja njih natjerao drzavna zastava na leđa ...nista po zeljama...a drzavni dresovi sramota neutralne boje......
8 0
block123
Idemo Rodjeniiii , daj nam Feynord da se igramooooo . Europsko proljece u Mostaru
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi